CSR

Október, a mellrák elleni küzdelem hónapja

Klubunk ezúttal is számos programmal csatlakozik az országos kampányhoz.

Október már évek óta a mellrák elleni küzdelem hónapja, az év 10. hónapja során a különböző szervezetek változatos módokon igyekeznek felhívni a figyelmet a megelőző vizsgálatokra, valamint a betegség kezelési módszereire.

Klubunk természetesen idén is csatlakozott a figyelemfelhívó-kampányhoz. A Kisvárda elleni, vasárnapi hazai mérkőzésünkön rózsaszín kivilágítást kap majd naplemente után a Sóstói Stadion, október 7-én pedig utánpótlásunk leány csapatai, valamint Stopli is részt vesz majd a szokásos belvárosi sétán, amely jövő hét szombaton 10 órakor indul az Országalmától (részletek itt olvashatók).

E mellett október 6-a és 9-e között Kalmár Zsolt dedikált Vidi-mezére licitálhatnak majd szurkolóink, a bevétel pedig teljes egészében a Betegápolásért Alapítványhoz jut el.  Az árverés részleteivel a Kisvárda elleni mérkőzés után jelentkezünk.

A hónap utolsó hazai mérkőzésén pedig, a DVTK elleni találkozón (kezdés: október 28., 14:45) ingyenes mammográfiás tanácsadással várjuk hölgy szurklóinkat a Sóstói Stadionban, a belső kerengőn. A Fejér Vármegyei Szent György Egyetemi Oktató Kórház Mammográfiás Laborjának dolgozói segítenek felhívni a figyelmet mammográfiás vizsgálat fontosságára, hiszen az időben felismert emlő daganat jól gyógyítható. Aki időt nyer, életet nyer!

Szerző: fehervarfc.hu

Fotó: fehervarfc.hu

További hírek