VIDICHALLENGE

A Debrecen elleni mérkőzés Vidi-kihívása!

Ismét itt a lehetőség, nyerjen egy, az egész csapat által dedikált mezt! A mostani feladat: fotózkodjon más Vidi-szurkolóval! 

A Vasas elleni idénynyitó bajnoki előtt klubunk egész tavaszra szóló nyereményjátékot indított, amely természetesen Debrecennel játszott mérkőzés alkalmával is kihívás elé állítja szurkolóinkat.

Mi az a VidiChallenge?

A Videoton FC a tavaszi idény minden hazai és egy idegenbeli, tehát összesen 9 bajnokijához kapcsolódóan nyereményjátékot hirdet.

Szurkolóinknak nincs más dolguk, mint az éppen aktuális kihívásról képet vagy videót készíteni, majd Instagramra vagy Facebookra nyilvános bejegyzésként feltölteni, valamint a leírásban használni a #vidichallengeXX (az XX helyén az adott forduló sorszáma) hashtaget.

A résztvevők aktuális feladata meccsről meccsre változik. Előfordulhat, hogy a teljesítésre akár 2-3 nap is rendelkezésre áll majd, máskor pedig kizárólag az adott összecsapáson adódik lehetőség a fotó vagy a videó elkészítésére.

A nyeremény kihívásonként egy-egy, a csapat által dedikált első számú mez, amelyet mindig a bajnokit követő hétfőn sorsolunk ki a résztvevők között. A nyertes nevét aznap 16 órakor tesszük közzé Instagramon és Facebookon is.

Extra játék: azok között a szurkolóink között, akik mind a kilenc tavaszi kihívást teljesítik, az utolsó hazai mérkőzést követően újabb nyereményt sorsolunk ki, mégpedig egy, a csapat által dedikált homokszínű mezt. A nyertes nevét szintén az Instagramon és a Facebookon tesszük majd közzé.

Az ötödik VidiChallenge

Feladat: Fotózkodjon a mérkőzésen egy Ön számára ismeretlen Vidi-szurkolóval, majd töltse fel a képet nyilvános bejegyzésként a #vidichallenge27 hashtaggel Facebookra vagy Instagramra! 

Határidő: 2018. április 21., szombat éjfél

A Játékszabályzat ezen a linken olvasható.

Szerző: Guber Péter

Fotó: vidi.hu

További hírek