Töröltük azoknak a jegyeit, akik nem tartották be a vásárlási feltételeket

Szeretnénk, ha a Vidi-szurkolók juthatnának jegyhez, ezért azonosítottuk azokat, akik visszaéltek a lehetőséggel. 17:00 óra után az interneten klubkártyával, és személyesen klubkártya nélkül is lehet jegyet venni.

Ahogy jeleztük, a szombati mérkőzéssel kapcsolatos visszaéléseket kivizsgáltuk, és a tapasztalatokat összegezve klubunk a Jegymester segítségével beazonosította azokat az internetes felhasználókat, akik több mint négy belépőt váltottak ki online a szombati bajnoki mérkőzésünkre a C és D szektorokba. Ezeket a jegyeket érvénytelenítettük. Azon Vidi-szurkolóknak, akik négy, vagy kevesebb jegyet váltottak ki online, nincs teendőjük, jegyük érvényes lesz szombaton. Ugyanakkor felhívnánk szurkolóink figyelmét, hogy más forrásból (pl. Facebook-csoportok, fórumok) ne vásároljanak belépőt senkitől, mert jó eséllyel azok a jegyek érvénytelenítve lesznek a szombati napra.

A rosszindulatú visszaélések kiszűrése érdekében az ingyenes jegyeket szerdától személyesen (klubkártya nélkül), az interneten kizárólag Vidis klubkártyával lehet majd kiváltani. Azoktól a Vidi-szurkolóktól, akik online kívánták kiváltani a belépőt, de erre már nem volt lehetőségük kedd este, elnézést kérünk. Bízunk benne, hogy ezúttal hozzájutnak a jegyekhez és ők is a helyszínen biztatják majd szombaton a csapatot!

Kérjük azon szurkolóinkat, akik nem rendelkeznek kártyával, hogy személyesen vegyék meg a jegyeket.

Jegyértékesítési pontok és nyitvatartási idők

Helyszín Cím Nyitvatartás
MOL Aréna Sóstó, 1-es pénztár 8000 Székesfehérvár,
Csikvári út 10.
Szerda: 13:00 - 18:00
Csütörtök: 10:00 - 15:00
Péntek: 10:00 - 15:00
Fehérvári Jegyiroda 8000 Székesfehérvár,
Oskola u. 2-4. (Hiemer-ház)
Hétköznap 9:00-18:00,
szombaton 10:00-16:00
Petőfi Kultúrtanszék 8000 Székesfehérvár,
Arany János u. 22.
Hétköznap: 12:00 - 18:00
Internet az online jegyvásárláshoz kattints ide! (szerda 17:00 óra után, Vidi-klubkártyával)

Szerző: molfehervarfc.hu

Fotó: molfehervarfc.hu

További hírek