Szurkolói információk az Újpest FC elleni bajnokira

A bérletek vonalkódjával féláron lehet megvenni a teljes árú belépőket az Újpest FC elleni hazai mérkőzésre.

Az OTP Bank Liga NB I 26. fordulójában az Újpest FC látogat a MOL Aréna Sóstóba április 8-án, szombaton 17:00-kor.

Jegyvásárlás

A jegyvásárlás menetéről és lehetőségeiről korábban már részletes cikket közöltünk, mely ide kattintva olvasható. Javasoljuk, hogy mindenképpen elővételben vásároljátok meg belépőiteket, hiszen így elkerülhetitek a valószínűsíthető sorban állást a pénztáraknál.

A bérletek vonalkódjával féláron lehet megvenni a teljes árú belépőket az Újpest FC elleni hazai mérkőzésre.

Az 1-es és a 4-es számú pénztárak szombaton 14:00-kor nyitnak. Fizetni készpénzzel és bankkártyával is tudtok. 

Megkérünk benneteket, hogy a kedvezményes jegyre jogosító okmányokat feltétlenül tartsátok magatoknál, mert beléptetésnél a biztonsági szolgálat munkatársai mindenkinél ellenőrizni fogják! A 14 év alattiak részére kiváltott 0 forintos gyermekjeggyel érkezők közül csak a kedvezményre jogosult gyermekek léphetnek be!

KAPU

SZEKTOR 

II. kapu 

A szektorok (A1, A3)

V. kapu

C szektorok (C1, C2, C3, C4, C5, C6)
D, RBD szektorok (D1, D2, D3, RBD)

 VII. kapu

C szektorok (C1, C2, C3, C4, C5, C6)
D, RBD szektorok (D1, D2, D3, RBD)

IX. kapu

   Vendégszektor

Sörakció az Aréna Teraszon

A szombati meccsre azért is érdemes lesz időben érkezni a MOL Aréna Sóstóhoz, mert a B szektor mögötti Aréna Terasznál sörakcióval várunk benneteket, 15:00-től a meccs kezdetéig három korsó Dreher áráért négyet adunk! 

A Vidi Múzeum várja az érdeklődőket!

Szombaton mindenkit sok szeretettel vár a Vidi Múzeum! Itt továbbra is látható az 1962.03.25-én lejátszott Székesfehérvári Vasas SC - Haladás mérkőzés eredeti hirdető plakátja. Az RBD tavalyi, 30. születésnapja alkalmából ünnepi RBD-s kiállítást is megtekinthettek a Vidi Múzeumban.

VidiShop

Klubunk ajándéküzlete szombaton 15:00-kor nyit ki és a mérkőzés lefújása után még 60 percig lesz nyitva. Te is megvásárolhatod a Vidi idei teljes mérkőzés-felszerelését (a felnőtt mezek 24 990 forintba, a gyermek mezek 20 990 forintba kerülnek) személyesen a VidiShopban, vagy online, a vidishop.hu-n.

Megközelítés

Megkérjük gyalogosan érkező és távozó drukkereinket, hogy a mérkőzés előtt és után ne a Csíkvári úton haladjanak, hanem a temető mellett kiépített járdán! A Csíkvári útra a Dr. Serényi Antal utca és a Csíkvári út kereszteződése felől 16:00-tól nem lehet behajtani. A Csíkvári út és a Homoksor elágazásától a Csíkvári utat 16:00-tól zárják le, a Homoksor irányába a külső sávban lehet majd közlekedni.

Parkolás

Személygépjárművel érkező szurkolóink a Vásártéren, a Homoksoron és a Csíkvári úti parkolóban parkolhatnak.

Felhívjuk figyelmeteket, hogy a Csíkvári út szélén ne parkoljatok járműveitekkel, mivel ott a megállást tábla tiltja, melynek megszegése esetén a rendőrség közigazgatási bírságot szabhat ki!

 

Stadionbüfé

Az Újpest elleni mérkőzésen a büfékben készpénzzel és bankkártyával is tudtok fizetni - ez utóbbit javasoljuk nektek. A MOL Aréna Sóstóban RePohár rendszer működik, amelynek ára 450 ft. A büfékben forró teát is tudtok vásárolni. 

 

Szerző: Wéninger Ákos

Fotó: molfehervarfc.hu