Szurkolói információk az FTC elleni bajnokira

A belépők elővételben és meccsnapon is egységesen 2850 forintba kerülnek.

Április 2-án, vasárnap 16:30-kor lépünk pályára a Ferencváros vendégeként a Groupama Arénában.

Jegyvásárlás

A mérkőzésre a jegyek elővételben és meccsnapon is egységesen 2850 forintba kerülnek. Online vásárlás esetén és a Groupama Aréna jegypénztárában sem kötelező a klubkártya, viszont csak névre szóló jegyet állítanak ki, amelyet a belépésnél ellenőrizhetnek, ezért fényképes igazolvány legyen nálatok! Fontos tudnotok, hogy online vásárlás esetén kezelési költséggel (399 Ft) kell számolnotok.

Székesfehérvár MJV Önkormányzatának döntése értelmében a MOL Aréna Sóstó csak a jelentősebb műszaki károk megelőzéséhez szükséges szinten üzemel, így jelenleg a stadionban található VidiShop is zárva tart. Személyesen így az 1-es pénztárban lehet megvásárolni az FTC elleni belépőket, hétfőn 13:00 és 18:00 óra, szerdán 13:00 és 18:00 óra, valamint pénteken 10:00 és 15:00 óra között.

Megközelítés, belépés

A stadion közvetlen közelében a parkolási lehetőség erősen korlátozott, így személygépjárművel érkező szurkolóink számára azt javasoljuk, hogy a Lurdy-ház parkolójában álljanak meg. A stadion kapui és a vendégpénztár egyaránt 14:30-kor nyit ki. 

Továbbá a Székesfehérvárról 13:18-kor induló menetrendszerinti járattal utazik a Ferencvárosi TC ellen 16:30-kor kezdődő vasárnapi bajnoki mérkőzésre az RBD.

Szurkolói csoportunk tagjai örömmel várnak minden Vidi-szurkolót egy jó hangulatú, közös utazásra. A vonat 14:22-kor érkezik meg Ferencváros állomásra, ahonnan a rendőrség átkíséri majd szurkolóinkat a Groupama Aréna vendégszektorához.

Büfé

A vendégszektornál található büfében bankkártyával és készpénzzel is lehet fizetni. Fontos információ, hogy a Groupama Aréna büféiben csak repohárban lesz lehetőség italt vásárolni. A pohár betétdíjas, azaz visszaváltható. Ezt a szurkolók a vásárlás idején italukkal - akár üdítő, vagy sör - együtt fizethetik ki. A MOL Aréna Sóstóban használt repohár zseton nem jó a Groupama Arénában.

Szerző: Wéninger Ákos

Fotó: molfehervarfc.hu

További hírek