Vidi II - Kétgólos vereség a Balatonfüred ellen

Fiatal NB III-as csapatunk a mezőnyben jól futballozott, de a helyzeteit a vendég együttes tudta gólokra váltani. 

Vasárnap délelőtt szép, tavaszias időben, 100 néző előtt vette kezdetét a Vidi II - Balatonfüred NB III-as bajnoki mérkőzés, melyet többek között sportigazgatónk, Juhász Roland és a Vidi svéd vezetőedzője, Bartosz Grzelak is megtekintett. Imrik László vezetőedző ezúttal a Dala - Gyenti, Urbán, Kojnok, Berekali - Pető, Molnár, Ambach - Babos, Tóth, Menyhárt kezdőt küldte a pályára. 

A mieink kezdték aktívabban a mérkőzést, az első tíz percben nagy volt a labdabirtoklási fölényünk, a vezetést mégis a vendégek szerezték meg a 13. percben: egy szélről érkező beadást Zsiga Máté lőtt közelről a kapunkba (0-1). A balatonfüredi gólszerző a folytatásban is veszélyesen futballozott, a 22. és a 38. percben is volt egy-egy veszélyes lövése, de az U19-es válogatott szűkített keretébe bekerülő Dala Martin mindkétszer nagyot védett. 

A második félidő nagy fehérvári helyzettel kezdődött, Ambach beadását követően Babos lőtt laposan 12 méterről kapura, Sevinger azonban védeni tudott. A 75. minutumban Csepregi 15 méteres lövését is hárította a vendégek kapusa. Két perccel később Sárossy kínálta meg Dalát 17 méterről egy életerős lövéssel, de fiatal kapusunk szépen védett. A 0-2-es végeredményt a 80. percben Szabó Bence állította be, ezúttal is egy szélről érkező beadás után született a gól. 

NB III-as csapatunk jövő vasárnap a Kaposvár otthonában lép pályára 16 órától.

Szerző: Wéninger Ákos

Fotó: molfehervarfc.hu

További hírek