1-1-es döntetlent játszott Győrben a Vidi II

NB III-as csapatunk rengeteg helyzetet alakított ki az ETO Akadémia ellen, azonban a hajrában a hazaiak szerezték meg a vezetést, de Balogh Máté 3 perccel a pályára lépését követően kiegyenlített. 

Vasárnap délelőtt Győrben, az ETO Akadémia vendégeként az alábbi felállásban lépett pályára Imrik László fiatal együttese: Dala - Gyenti, Urbán, Kojnok, Berekali - Alef, Horváth - Csepregi, Ambach, Babos - Tóth.

Az első lehetőség a 7. percben az ETO Akadémia előtt adódott, Tamás 14 méteres lövése alig kerülte el a kapunkat. Néhány perccel később mi is veszélyeztettünk, Horváth tekert kapu elé egy szabadrúgást, a labdáról csak centikkel maradt le az ötösön belül bevetődő Babos. A 22. percben Horváth már kapura tekert egy szabadrúgást körülbelül 20 méterre a hazai kaputól, Kiss Ákos azonban óriási bravúrral piszkálta ki a labdát a léc alól. A 31. percben Dala is bemutatott egy nagy bravúrt, Hanzli közeli lövését védte szépen utánpótlás-válogatott hálóőrünk, majd nem sokkal később Mitring is próbára tette kapusunkat, de Dala eszén nem sikerült túljárnia. Az első játékrészt Babos 11 méteres lövése és Kiss Ákos bravúros védése zárta.

A második félidő három perce tartott, amikor Horváth Barnabás egy szép szóló végén próbálta meg eltekerni a labdát a kapus mellett, de ezúttal is védeni tudott Kiss. A 63. percben kétszer is a gólvonalról vágták ki a labdát a hazai védők, először Alef 8 méteres fejese után, majd az ismétlést Babos fejelte néhány lépésről kapura, de ezúttal is tisztázni tudtak a védők a gólvonalról. 

A 79. percben egy szöglet utáni kavarodást követően Kulcsár bombázott közelről a kapunkba (1-0). A 88. percben megfogyatkoztak a győriek, Tóth szabálytalankodott Molnárral szemben, villant a második sárga és a piros is. A 90. percben a három minutummal korábban pályára lépő Balogh Máté lőtt 11 méterről kapura, a hazai védők ezúttal is tisztázni tudtak a gólvonal elől, azonban a kipattanóra Balogh érkezett és másodszorra már nem hibázott (1-1). Balogh Máté egy nappal korábban a Vidi első idei U19-es bajnokiján is eredményes volt a Szeged ellen 4-2-re megnyert találkozón.

A Vidi II legközelebb a Komárom csapata ellen lép pályára jövő héten vasárnap 11-kor Székesfehérváron. 

Szerző: Wéninger Ákos

Fotó: molfehervarfc.hu

További hírek