Szurkolói információk a Mezőkövesd Zsóry FC elleni bajnokira

Elővételben személyesen és online is tudtok jegyet vásárolni a péntek esti találkozóra.

Csapatunk pénteken este 20:00-kor a Mezőkövesd otthonában lép pályára az OTP Bank Liga NB I 19. fordulójában.

A jegyek ára elővételben egységesen 1100 forintba kerül, míg a meccs napján online, a MOL Aréna Sóstó 1-es pénztárában és a helyszínen is 1600 forintért tudjátok megvenni a belépőtöket. A mezőkövesdi stadion jegypénztárai 4 órával a kezdés előtt, 16:00-kor nyitnak ki. A beléptetést a találkozó kezdete előtt 1 órával kezdik meg.

Székesfehérvár MJV Önkormányzatának döntése értelmében a MOL Aréna Sóstó csak a jelentősebb műszaki károk megelőzéséhez szükséges szinten üzemel, így jelenleg a stadionban található VidiShop is zárva tart. Személyesen így az 1-es pénztárban lehet megvásárolni a Mezőkövesd elleni belépőket szerdán 13:00 és 18:00 óra, valamint pénteken 10:00 és 15:00 óra között.

A Mezőkövesd Zsóry FC - MOL Fehérvár FC mérkőzésre elővételben online is meg lehet váltani a jegyet a vendégszektorba, erre a linkre kattintva. Fontos azonban tudnotok, hogy online vásárlás esetén kezelési költséggel (360 Ft) kell számolnotok. A jegyvásárláshoz nem kell semmilyen adatot megadnotok és szurkolói kártyára sincs szükségetek.

A fehérvári drukkerek a vendégparkolóban tudnak parkolni, a stadionon belül pedig büfé üzemel majd. 

Szerző: Wéninger Ákos

Fotó: molfehervarfc.hu

További hírek