A DVSC ellen is színes programokkal várunk a MOL Aréna Sóstóban!

Az idei év első hazai bajnokiján többek között csocsóval, ajándékágyúzással és gyereksarokkal várunk szombaton.

Az OTP Bank Liga 18. fordulójában szombaton a DVSC látogat hozzánk. A 19:30-kor kezdődő találkozó előtt (jegyinformációkat itt olvashatsz) a MOL Aréna Sóstóban 18:30-tól várunk mindenkit bemelegítő programokkal.

MOL Aréna Sóstó, 18:30-21:15

• ajándékágyúzás Stoplival a mérkőzés szünetében  
• csocsó
• kapuralövés
• selfie- és fotófal
• gyereksarok: színezők, lufik, tetoválások
• minifoci
• Vidi Múzeum Szabó Józseffel és Németh Jánossal - RBD30 születésnapi kiállítás

18:30 és 21:15 között a MOL Aréna Sóstón belül több színes programmal várjuk szurkolóinkat a már megszokott gyereksarok területén.

► Csocsó

Kipróbálhatod a kapura lövést eredeti meccslabdával, és (kizárólag pörgetés nélkül) csocsóban is összemérhetitek tudásotokat.

► Ajándékágyúzás a szünetben!

Mindenki kedvenc rókája, Stopli a szünetben érkezik barátaival és egy ajándékágyú segítségével vidis meglepetéseket lő majd fel a lelátóra szurkolóinknak!

► A Vidi Múzeum is várja az érdeklődőket!

Szombaton is mindenkit sok szeretettel vár a Vidi Múzeum. Itt megtekinthető az 1962. március 25-én lejátszott Székesfehérvári Vasas SC - Haladás mérkőzés eredeti hirdető plakátja. Ezen kívül szervezett szurkolói csoportunk, az RBD tavalyi, 30. születésnapja alkalmából az elmúlt három évtizedre visszatekintő kiállítás is megtekinthető lesz a Vidi Múzeumban.

► Stadionbüfé

A Debrecen elleni mérkőzésen a büfék természetesen a jól megszokott, gazdag kínálattal, valamint a forró teával is várnak titeket, készpénzzel és bankkártyával is tudtok fizetni - ez utóbbit javasoljuk. A MOL Aréna Sóstóban RePohár rendszer működik, egy pohár ára 450 Ft.

Szerző: Óházy Bálint

Fotó: molfehervarfc.hu

További hírek