Szurkolói információk az Újpest FC elleni bajnoki mérkőzésre

A belépőket elővételben a VidiShopban vagy online tudjátok megvenni, a mérkőzés napján pedig a helyszínen is lesz lehetőségetek jegyvásárlásra. 

Az OTP Bank Liga NB I 15. fordulójában csapatunk az Újpest FC otthonába látogat november 9-én, szerdán 20 órakor.

A találkozóra elővételben személyesen a VidiShopban vásárolhattok belépőt, ajándékboltunk nyitvatartási ideje hétköznapokon: 10:00-től 17:30-ig (ebédszünet 13:00 - 13:30).

Lehetőségetek van online jegyvásárlásra is, akár már mostantól erre a linkre kattintva. A mérkőzés napján a helyszínen is tudtok jegyet venni. A jegyvásárláshoz szurkolói kártya nem kell, és a személyes adataitokat sem kell megadnotok.

A jegy ára elővételben - személyesen és online is - a Vidi-szurkolók számára egységesen 3000 forintba kerül, míg a meccs napján - a helyszínen személyesen és online is - 4400 forintért tudjátok megvenni a belépőtöket a C1-es elnevezésű vendégszektorba.

3 éves kor alatti gyermek számára 5 ft-os regisztrációs jegyet kell venni. Az újpesti stadion vendégjegypénztárai 17:00-kor, a stadion kapui pedig másfél órával a kezdés előtt, 18:30-kor nyitnak ki.

A Vidi-drukkerek a Szusza Ferenc Stadion környékén lévő utcákban, a szabályoknak megfelelően tudnak parkolni, a vendégszektoron belül pedig büfé üzemel majd, ahol azonban repoharakat nem használnak. 

Szerző: Wéninger Ákos

Fotó: molfehervarfc.hu

További hírek