Újabb nehéz mérkőzés vár női NB I-es csapatunkra

Szombat délelőtt a bajnokságban még veretlen és gólt sem kapó MTK látogat Székesfehérvárra.

Szombaton délelőtt 11 órakor az öt győzelemmel és egy döntetlennel (18-0-ás gólkülönbséggel) a tabella harmadik helyén álló MTK együttesét látja vendégül Gajdóczi Tibor együttese. 

"Újabb nehéz mérkőzés vár ránk, a bajnokság egyik legjobb csapata lesz szombat délelőtt a vendégünk. Az első NB I-es szezonunkban minden mérkőzésből sokat tudunk tanulni, biztos, hogy így lesz ez az MTK elleni találkozó alkalmával is. A lányok eddigi NB I-es teljesítményével egyébként - egy-két mérkőzés kivételével - elégedett vagyok, bízom benne, hogy szezon végén sikerül kiharcolnunk a legfőbb célkitűzésünket, a bennmaradást. Sajnos ez a hét nagyon rosszul indult számunkra, hiszen több hetes adminisztrációs munka után végre sikerült leigazolnunk a kanadai Sarah van der Laan-t, aki nagy erősítést jelent számunkra, azonban a keddi edzésen súlyos Achilles-sérülést szenvedett, így rá hosszú ideig nem számíthatunk. Annak ugyanakkor nagyon örülök, hogy Tenyei-Tóth Rebeka ismét pályára lépett az U19-es válogatottban" - nyilatkozta honlapunknak Gajdóczi Tibor vezetőedző.

A szombaton 11-kor kezdődő MOL Fehérvár FC - MTK Budapest női NB I-es bajnoki mérkőzést ingyen tekinthetik meg a szurkolók. 

Szerző: Wéninger Ákos

Fotó: molfehervarfc.hu

További hírek