Szurkolói információk az FTC elleni bajnokira

A belépők elővételben és meccsnapon is egységesen 2850 forintba kerülnek.

Augusztus 14-én, vasárnap 20 órakor lépünk pályára a Ferencváros vendégeként a Groupama Arénában.

Jegyvásárlás

A mérkőzésre a jegyek elővételben és meccsnapon is egységesen 2850 forintba kerülnek. Online vásárlás esetén klubkártya és személyes adatok megadása kötelező, a VidiShopban és a Groupama Aréna jegypénztárában csak személyes adatok megadása szükséges. Szurkolói csoportunk, az RBD a 17:18-kor induló vonattal indul Székesfehérvárról a fővárosba, és Ferencváros vasútállomáson szállnak majd le a menetrendszerinti járatról. Akinek van kedve, csatlakozzon hozzájuk egy jó hangulatú utazásra!

Megközelítés, belépés

A stadion közvetlen közelében a parkolási lehetőség erősen korlátozott, így személygépjárművel érkező szurkolóink számára azt javasoljuk, hogy a Lurdy-ház parkolójában álljanak meg. A stadion kapui és a vendégpénztár egyaránt 18 órakor nyit.

Büfé

Fontos információ, hogy a Groupama Aréna büféiben csak repohárban lesz lehetőség italt vásárolni. A pohár betétdíjas, azaz visszaváltható. Ezt a szurkolók a vásárlás idején italukkal - akár üdítő, vagy sör - együtt fizethetik ki. A MOL Aréna Sóstóban használt repohár zseton nem jó a Groupama Arénában.

Szerző: Wéninger Ákos

Fotó: molfehervarfc.hu

További hírek