Jegyinformációk az Európa Konferencia Liga harmadik selejtezőkörének hazai mérkőzésére

A névre szóló jegyértékesítés július 29-én, pénteken 12 órakor indul. A Gabala elleni meccs belépőjével rendelkező szurkolók augusztus 2. 16 óráig korábbi helyükre is megválthatják a belépőjegyüket. Online csak vidis szurkolói kárty

Csapatunk az UEFA Európa Konferencia Ligában (EKL) a Gabala elleni továbbjutást követően a harmadik selejtezőkörben a moldovai FC Petrocub Hincestivel mérkőzik meg. Az első mérkőzésre augusztus 4-én, csütörtökön 20:55-kor a MOL Aréna Sóstóban kerül sor.

A jegyértékesítés július 29-én, pénteken 12:00-kor indul.

Felhívjuk a figyelmeteket arra, hogy a jegy megvásárlásakor meg kell adnotok a neveteket, valamint születési helyeteket és a születési időtöket is. Kérjük, fokozottan figyeljetek, hogy pontos adatokat adjatok meg, mert a stadionba való belépéskor a biztonsági szolgálat ezt ellenőrizni fogja. Megkérünk benneteket arra is, hogy a kedvezményes jegyre jogosító okmányokat feltétlenül tartsátok magatoknál!

A Gabala elleni hazai mérkőzés jegyével rendelkezők augusztus 2-án 16 óráig vásárolhatják meg ugyanarra a helyre a belépőjüket. Ez idő alatt a többi helyre bárki vásárolhat jegyet személyesen és online is, majd augusztus 2-án 16 órától a felszabadult helyekre is elindítjuk a jegyértékesítést. Személyes vásárlásnál mindenképp hozd magaddal a Gabala elleni mérkőzésre szóló jegyedet, mert csak így tudsz ugyanarra a helyre jegyet váltani. Amennyiben online vásároltad meg belépődet, a jegymester.hu felületén is megújíthatod azt ugyanarra a helyre. Miután belépsz a felhasználói fiókodba, a foglalás menüpont alatt találod az új jegyed, amelyet a kosárba helyezés után tudsz kifizetni.

2022. június 1-től az eddig működő MLSZ központi jegyértékesítési rendszer megszűnt. A 2022/2023-as szezontól a szolgáltató, a Jegymester Kft. online jegyvásárlás esetén jegyenként 360 Ft-os kezelési költséget számít fel.Továbbá a korábbi, meccsjegy.mlsz.hu-s regisztráció helyett az online jegyvásárláshoz az új felületen egyszeri regisztráció szükséges, ez név, e-mail cím és jelszó megadásához kötött. Az online jegyvásárlásról és a regisztrációról további információkat a Jegymester oldalán, ide kattintva érhetsz el.

Frissítés: Augusztus 4-e, 12:00 órától online technikai okok miatt nem lehetett jegyet vásárolni a találkozóra, 14:15 órától kizárólag a vidis szurkolói kártyával rendelkező szurkolóink tudnak online belépőt vásárolni.

Érdemes megőrizni jegyeiteket! Továbbjutás esetén a harmadik selejtezőkörre belépőt váltó szurkolóinknak lehetőséget biztosítunk, hogy a rájátszásra (play-off) ugyanarra a helyre váltsák meg belépőiket.

 
 

Jegyárak

A B-szektorok, valamint a D4, D5, D6 szektorok a jegyfogyás függvényében kerülnek megnyitásra.

A kedvező árú Fresh Corner Lounge jeggyel nem mindennapi futball-élményhez is juthatnak vendégeink, hiszen a stadion fedett főlelátójának legjobb részéről élvezhetik a mérkőzést. A részletekért kattints ide!

14 év alatti gyermekek számára elővételben a jegyértékesítési pontokon a D1, D2, D3, illetve RBD szektorokba 0 forintos belépők válthatók, mérkőzésnapon a helyszínen a jegyek 1000 forintba kerülnek. 14 év alattiak számára online és a Jegymester Kft. partnerirodáiban nem lehetséges a 0 forintos jegyvásárlás. Egy vásárló maximum két darab gyerekjegyet igényelhet. A gyerekjegy vásárlása alkalmával, valamint meccsnapon a beléptetőkapuknál a belépési jogosultság ellenőrzésre kerül! A Fresh Corner Lounge-on kívül egyéb szektorokba kedvezményes árú jegyek vásárolhatók a gyermekek részére.

Mozgáskorlátozott szurkolóink számára a mérkőzésre ingyenes a belépés, de 0 forintos jegyet nekik is váltaniuk kell. Mozgáskorlátozottak kísérői csak abban az esetben válthatnak kedvezményes árú jegyet, ha kerekesszékkel közlekedő mozgáskorlátozottat kísérnek a mérkőzésre.

Felhívjuk figyelmedet arra, hogy az RBD szektorban a csapatot buzdító ultracsoport állva szurkol és különböző szurkolói kellékeket használ mérkőzés közben (zászlók, drapériák), így a jegyvásárlásnál ezt kérjük vedd figyelembe.

Jegyértékesítési pontok és nyitvatartási idők

Helyszín Cím Nyitvatartás
VidiShop 8000 Székesfehérvár,
Csikvári út 10.
Hétköznap:
10:00-17:30,
ebédszünet: 13:00-13:30
Fehérvári Jegyiroda 8000 Székesfehérvár,
Oskola u. 2-4. (Hiemer-ház)
Hétköznap 9:00-18:00,
hétvégén 10:00-18:00
Internet az online jegyvásárláshoz kattints ide! (péntek 12:00 órától él a link)

Javasoljuk nektek, hogy jegyeiteket lehetőség szerint online váltsátok meg, így elkerülhetitek a sorban állást, és kényelmesen, bármikor hozzájuthattok a belépőitekhez, akár a meccs napján is.

A Jegymester Kft. ügyfélszolgálata szurkolóink kérdéseit az alábbi e-mail címen fogadja: info@jegymester.hu.

Székesfehérváron az IBUSZ utazási irodában, országosan több, mint 50 Jegymester-partnerirodában kaphatók a Vidi-jegyek (a teljes listát ide kattintva olvashatod).

Várunk téged újra a MOL Aréna Sóstóba!

Szerző: Óházy Bálint

Fotó: molfehervarfc.hu