A VBKE nyári focitáborának vendége volt Sallói István

Sportigazgatónk kötetlen beszélgetésen vett részt a táborozó gyerekekkel, majd dekázóversennyel és közös focizással zárult a találkozó.

Kedden koradélután a VBKE (Videoton Baráti Kör Egyesület) nyári napközis focitáborában járt sportigazgatónk, Sallói István. A tábornak az a Vörösmarty Mihály Általános Iskola ad otthont, ahová klubunk korábbi játékosa, Bolla Bendegúz, a kölcsönben hétfőn Kecskemétre igazoló Szabó Levente, a jelenleg a Vasast erősítő, korábbi U21-es válogatott Hinora Kristóf és a szintén székesfehérvári születésű Szoboszlai Dominik is járt.

Mintegy ötven lelkes kisfiú és kislány várta sportigazgatónkat, akinek a játékosként szerzett góljaiból készített összeállítás levetítésével kezdődött a találkozó. Juhász László, a VBKE alapítója és elnöke mesélt a gyerekeknek az 1992/1993-as szezonban Vidi-futballistaként az év játékosának megválasztott Sallói Istvánról, aki ezt követően beszélt családi dinasztiájuk fociszeretetéről és a Vidiben töltött éveiről. A kötetlen beszélgetés keretében a fiatal Vidi-szurkolók - akik közül, mint elhangzott, szinte mindannyian szurkoltak már csapatunknak a MOL Aréna Sóstóban - sok-sok kérdést tettek fel Salecnak.

Klubunk a táborozókat ajándék vidis órarendekkel és ceruzákkal lepte meg, majd az iskola udvarán Vidi-sálakért indult dekázóverseny a gyerekek között. A délutáni programot közös focizás és dedikálás zárta.

Szerző: Óházy Bálint

Fotó: molfehervarfc.hu

További hírek