InStat: Bese, Stopira, Nego, Kodro és Nikolics is a forduló álomcsapatában

Csapatszinten a Vidi érte el a legmagasabb InStat-indexet a 26. fordulóban.

Az OTP Bank Liga 26. fordulója után is elkészítette statisztikai elemzését az InStat. Az elemzőcég adatai szerint a Kisvárdát 5-3-ra legyőző csapatunk érte el a hétvége legmagasabb InStat-indexét (231), megelőzve az Újpestet és a Puskás Akadémiát. E mellett a gólhelyzetek, a sikeres akciók és a passzok számának tekintetében is a MOL Fehérvár FC végzett az első helyen.

A forduló húsz legmagasabb InStat-indexét elérő játékosa közé nyolc Vidi-futballista került be: Stopira a harmadik, Rus a hatodik, Nikolics a hetedik, Kodro a nyolcadik, Nego a kilencedik, Zulj a tizennegyedik, Hangya a tizenötödik, Funsho a tizenhatodik lett. A forduló legjobbjaiból összeállított csapatban öt játékosunk, Bese, Stopira, Nego, Kodro és Nikolics kapott helyet.

Az OTP Bank Liga 26. fordulójának álomcsapata az InStat-értékelések alapján (4-2-3-1-es felállásban):

Hrabina Alex (DVSC, 247) - Bese Barnabás (MOL Fehérvár FC, 237), Stopira (MOL Fehérvár FC, 263), Patrizio Stronati (Puskás Akadémia, 258), Gergényi Bence (ZTE, 252) - Anderson Esiti (Ferencváros, 266), Hidi Patrik (Honvéd, 264) - Nego Loic (MOL Fehérvár FC, 252), Kenan Kodro (MOL Fehérvár FC, 253), Corbu Marius (Puskás Akadémia, 249) - Nikolics Nemanja (MOL Fehérvár FC, 253)

Szerző: Óházy Bálint

Fotó: molfehervarfc.hu

További hírek