Vidi UP: Az U19 a hét csapata

A fiatalok öt forduló után vezetik az U19-es bajnokság "B" csoportját.

U19-es csapatunk Debrecenben lépett pályára a múlt hét folyamán. A DVSC elleni mérkőzés 0-0-val zárult, csapatunk értékes pontot szerzett, amellyel jelenleg is vezeti a bajnokság "B" csoportját.

Vajda Gusztáv, vezetőedző így nyilatkozott honlapunknak: „A felkészülésünk nehézkes volt a sérülések miatt, de mostanra összeállt a csapat, ez meglátszik a játékunkon is. Mivel mi többnyire műfűvön készültünk eddig, az első félidő inkább arról szólt, hogy megszokjuk a füves talajt, de ekkor sem forgott veszélyben a pontszerzés. A második félidőben viszont uraltuk a játékot. A helyzetkihasználást tekintve azonban hiányérzetem van, de mindennel együtt is egy jó mérkőzést játszottunk.”

„Nehéz helyzetben vannak Vajda Gusztávék, az U19-es csapat ugyanis ritkán tud teljes létszámmal edzeni a sérülések miatt. A hétvégén több olyan játékos is lehetőséget kapott, akikre különböző okok miatt az NBIII-as csapatban ezúttal valami miatt nem számíthattak. Egy jó erőkből álló Debrecen vendégei voltunk, jó minőségű játékot láttam, összességében egy értékes mérkőzés volt a fejlődés szempontjából az eredménytől függetlenül is„ – mondta Simek Péter, utánpótlás szakmai igazgató.

U19-es csapatunk a következő fordulóban Diósgyőrben lép pályára.

Szerző: Hermann Dorottya

Fotó: molfehervarfc.hu

További hírek