Kivetítőn nézheted csütörtök este a Vidi EL-meccsét a MOL Aréna Sóstó parkolójában

Színes programokkal várjuk a drukkereket már délutántól. 

Csapatunk csütörtök este 18:30-kor az ír Bohemian FC ellen kezdi meg idei EL-szereplését.  A koronavírus-járvány miatt változott a sorozat lebonyolítási rendje, a továbbjutás egy mérkőzésen dől el, melyre a MOL Aréna Sóstóban kerül sor zárt kapuk mögött.

Klubunk közös szurkolást szervez a MOL Aréna Sóstó parkolójában, ahol óriás-kivetítőn követheted élőben a meccset. Érdemes azonban már korábban, 17:30-ra megérkezni, hiszen sok színes programmal várunk mindenkit.

A Főnix SE táncosaival te is részt vehetsz a Vidi-szurkolói táncban, emellett lesz freestyle-foci is, ahol a labdazsonglőrök bemutatója mellett ügyességi játékokban is kipróbálhatod magad.

A legkisebbeket ezúttal is várja a gyereksarok, ahol Stoplival találkozhatnak a gyerekek, kispályás focit játszhatnak, kapura lövő versenyen vehetnek részt, piros-kék vidis arcfestést és vidis tetoválást kaphatnak, sőt a kreatív műhelyben vidis ajándékokat készíthetnek. 

A családi napon nagy népszerűségnek örvendő csocsó is várja szurkolóinkat csütörtök délutántól, a MOL Aréna Sóstó parkolójában. Szurkoljunk együtt a Vidinek!

Szerző: Wéninger Ákos

Fotó: molfehervarfc.hu

További hírek