EDZŐTÁBOR

Változatos edzésekkel folytatódott a marbellai felkészülés

Másfél napon belül háromszor is alaposan megdolgoztatta a játékosokat a szakmai stáb.

 

A hétfői csapatreggelit követően, 10 órai kezdettel újabb edzést tartott a Joan Carrillo vezette szakmai stáb Marbellán. Játékosaink napsütéses, de szeles időben szálltak le a buszról az edzőpályáknál és vetették bele magukat a tréningbe, amelyet két csoportra osztva kezdtek. 

A helyszínen a szomszédos pályán gyakorló Fortuna Düsseldorf szurkolói, illetve néhány autogram-vadász is megjelent. 

A délutáni tréningre nem azonos időpontban került sor a védők és a támadók számára. 16:00-tól előbbiek voltak beosztva, majd 17:00-tól utóbbiak érkeztek az edzőpályákhoz. A napot a szokásoknak megfelelően közös vacsora zárta.

A keddi reggelit követő gyakorláson már nem külön edzettek a csapatrészek, ellenkezőleg, éppen egymással néztek farkasszemet. Hogy a lesállások megítéléséből ne legyen vita, Késedi Gábor videóelemző kapott fel egy megkülönböztető mellényt, de hamar megtapasztalhatta a asszisztensek keserű sorsát, miután Kovács István már az első támadások egyike után nekiszegezte a kérdést, mégis mit integet - természetesen nagy nevetés kísérte a jelenetet.

A tréning végén négy csapatra osztotta a keretet a szakmai stáb, és szűkített területen, de két szabvány kapura játszottak egymással a csapatok - a három hálóőr folyamatosan váltotta egymást. Az összecsapások annyira élesek voltak, hogy a rendes játékidő után döntőt kellett játszani, amit végül Zsóri góljával az Elek Ákos, Vinícius, Kovács István, Fiola Attila, Zsóri Dániel ötös nyert meg.

Szerző: Guber Péter

Fotó: molfehervarfc.hu

További hírek