STATISZTIKA

Ivan Petrjak lett a 11. forduló játékosa

10 lezárt fordulóból ötödik alkalommal lett a kör legjobbja Vidi-labdarúgó.

A molfehervarfc.hu fordulóról fordulóra jelentkezik az InStat futballelemző cég által meghatározott pontszámok alapján összeállított álomcsapatokkal, melyekben rendszerint egy, vagy több Vidi-játékos is megtalálható. Csapatunk a hétvégén fordulatos mérkőzésen 3-3-as döntetlent játszott a Zalaegerszeggel. A mérkőzésen nyújtott teljesítményével Ivan Petrjak érdemelte ki, hogy bekerüljön a forduló válogatottjába - mi több, ő lett a legjobb is.

A 11. forduló válogatottja
Demjén Patrik (Zalaegrszeg, 293) - Zoran Lesjak (Zalaegerszeg, 307), Fejes András (Paks, 283), Kinyik Ákos (Debrecen, 279) - Szécsi Márk (Debrecen, 332), Gazdag Dániel (Honvéd, 328), Isael (Ferencváros, 318), Zsótér Donát (Újpest, 309), Ivan Petrjak (MOL Fehérvár FC, 342) - Davide Lanzafame (Honvéd, 318), Bobál Gergely (Zalaegerszeg, 302)

Zsinórban negyedik alkalommal szerepel Vidi-játékos a forduló csapatában, ráadásul a szezonban 10 lezárt forduló alatt ötödször (!) adja klubunk a kör legmagasabb értékelésű játékosát - ezúttal Ivan Petrjak az, aki a Vidiből másodszor szerepel az összeállításban. A balszélső posztján ez a 342-es értékelés a szezon eddigi második legjobbja.

Szerző: Guber Péter

Fotó: molfehervarfc.hu

További hírek