Kassai Viktor vezeti a PAFC elleni bajnokinkat

Az előző szezonban rengeteg meccset, köztük két Vidi-PAFC bajnokit is vezetett csapatunknak Kassai Viktor.

Kassai Viktor 1990-ben tett játékvezetői vizsgát, a hazai élvonalban 1999 óta, a nemzetközi porondon 2003 óta vezet mérkőzéseket. Az előző szezonban összesen nyolc alkalommal találkoztunk a rutinos sporival.

A DVSC ellen 2018 augusztusában 1-1-es döntetlent játszottunk, az MTK-tól szeptemberben 3-0-ra kikaptunk, a Paks vendégeként novemberben 4-0-ás sikert könyvelhettünk el, a Honvédot decemberben Székesfehérváron 2-0-ra vertük játékvezetése mellett. 2019-ben a Puskás Akadémia elleni 3-0-s vereség, az MTK elleni 3-1-es siker alkalmával, majd ismét egy PAFC elleni bajnokin (1-1) működött közre Vidi-meccsen. Ugyancsak Kassai vezette idén április elején az FTC elleni MK-negyeddöntő visszavágóját, melyet 2-0-ra nyertünk meg a MOL Aréna Sóstóban.

Kassai Viktor munkáját az oldalvonalak mellől Tóth II Vencel és Berettyán Péter, az alapvonalak mögül pedig Pintér Csaba és Szilasi Szabolcs fogják segíteni a vasárnap 18 órakor kezdődő bajnokin. A tartalék játékvezetői teendőket ezúttal Vígh-Tarsonyi Gergő látja majd el.

Szerző: Wéninger Ákos

Fotó: molfehervarfc.hu

További hírek