Nego Loic az Év Labdarúgója!

Remek idényt futó játékosunkat díjazták az MLSZ RangAdó Gálán.

Kilencedik alkalommal rendezték meg az MLSZ által szervezett RangAdó Gálát, amelynek ezúttal az egyik rangos budai étterem adott otthon. Az M4Sport által közvetített eseményen Marko Nikolics és Nego Loic ült jelöltként a nézőtéren (Tamás Krisztián DVSC-nek szerzett bombagólja a legszebb tíz gól között ott volt, ám a szűkített listára végül sajnos nem került be).

A legjobb vezetőedzőnek járó díj végül Herczeg Andráshoz került, Nego Loic azonban megelőzte a két gólkirályt, Holender Filipet és Davide Lanzafamét, így két évvel Danko Lazovics sikere után ismét Vidi-játékos vehette át a szezon legjobbjának járó díjat! A kategóriák három jelöltje most is a klubok szavazatai alapján dőlt el, hiszen minden klub részéről a csapatkapitány, a vezetőedző valamint a legidősebb és a legfiatalabb játékos szavazott az általa legjobbnak tartott 3-3 játékosra kategóriánként. 

"Köszönöm a csapattársaimnak, az edzőmnek, Marko Nikolicsnak ezt a díjat, nélkülük nem nyerhettem volna. A két másik jelölt, Holender Filip és Davide Lanzafame is megérdemelték volna, hiszen nagyszerű idényt futottak. Nagyon boldog vagyok, de remélem, nem ez az utolsó serleg, amit átvehetek ebben a szezonban. Szombaton vár ránk a Magyar Kupa-döntő, szeretnénk diadalmasokdni a Honvéd ellen!" - mondta játékosunk a díj átvételét követően.

Gratulálunk Nego Loicnak!

Szerző: Molvidi.hu

Fotó: molvidi.hu

További hírek