Futács Márkó a MOL Vidi FC játékosa!

A magyar válogatott támadó edzőmérkőzéseken már bemutatkozott piros-kékben.

Ahogyan arról korábban beszámoltunk, Futács Márkó is a csapattal tartott a marbellai edzőtáborba. A 2016/2017-es horvát bajnokság gólkirálya edzőmérkőzéseken már pályára lépett piros-kékben, időközben pedig hivatalossá vált, hogy a háromszoros magyar válogatott csatár a MOL Vidi FC játékosaként folytatja pályafutását.

„Újabb olyan magyar válogatott futballista érkezett, aki már itthon és külföldön is bizonyította gólerősségét és azt, hogy minőséget képvisel. Örülök, hogy a felkészülés elején csatlakozott a csapathoz, hiszen így hamarabb utolérheti magát. Emberileg és szakmailag is erősödtünk Márkó érkezésével. Némi időre szüksége lesz ahhoz, hogy a játék nélküli időszak után, topformába kerüljön, de az ő mentalitását ismerve ezzel nem lesz probléma, hiszen korábban a horvát gólkirályi címet is egy hasonló kihagyás után szerezte meg” - nyilatkozta Márkó leigazolását követően sportigazgatónk, Kovács Zoltán.

Futács Márkó a 18-as számú mezben szerepel majd csapatunkban. A támadó első szavait Vidi-labdarúgóként a molcsapat.hu oldalon, ide kattintva olvashatják.

Szerző: Molvidi.hu

Fotó: molvidi.hu

További hírek