Visszapillantó 2018 - SZEPTEMBER: a bombagólok meccsén döntetlen a Ferencvárossal

Sorozatunkban egy-egy meghatározó pillanatot idézünk fel az év 12 hónapjából. 2018 szeptemberében emlékezetes meccsen játszottunk 2-2-t a zöld-fehérek otthonában.

A MOL Vidi FC augusztusban kivívta az őszi nemzetközi kupaszereplés jogát, ám mielőtt először megmérettük volna magunkat a főtáblán, szeptember 2-án - 45 nappal a zöld-fehérek EL-búcsúja után - a legnagyobb kihívó a bajnoki címvédőt fogadta a Groupama Arénában, azaz Ferencvárosi TC-MOL Vidi FC összecsapásra került sor. A találkozó az óriási gólokról marad emlékezetes, Spirovski 7 méteres találatát követően ugyanis Lovrencsics jó 25 méterről vette be Kovácsik kapuját, majd Nikolov 20 méteres bombája "akadt be" a jobb felsőbe, végezetül Huszti 75. perces, 30 méteres (megpattanó) szabadrúgása kötött ki a jobb alsóban. Bár az utolsó percekben kapujához szögeztük a Ferencvárost, a három pontot nem sikerült elhoznunk az Üllői útról, 2-2 és pontosztozkodás lett a vége.

Képünk az első Vidi-gól után készült, az előtérben a később gólt szerző Huszti Szabolcs, kicsit hátrébb pedig Baboban Nikolov köszöni meg az asszisztot Danko Lazovicsnak.

 

Szerző: Guber Péter

Fotó: molvidi.hu

További hírek