Sajtóakkreditáció a Ludogorets elleni Bajnokok Ligája-selejtezőre

Fontos információk a média számára a jövő szerdai mérkőzéssel kapcsolatban.

Klubunk örömmel fogadja, hogy a csapat sikeres szereplését követően megnövekedett a sajtó érdeklődése a MOL Vidi FC irányába. Ahogyan eddig, úgy a jövőben is mindent megteszünk azért, hogy a média kiszolgálása mindent igényt kielégítsen hazai mérkőzéseinken.

A mai naptól a VIDIPRESS felületén lehet akkreditációs kérelmet benyújtani a Ludogorets elleni párharc második mérkőzésére – a találkozó augusztus 1., 20:00 órakor kezdődik a felcsúti Pancho Arénában. A mérkőzésre alapvetően továbbra is az itt olvasható elvek érvényesek, a további kiegészítésekkel.

Sajnos a stadion kapacitása véges, így minden akkreditáló újságírónak és fotósnak nem tudunk majd sajtóbelépést biztosítani.

A különböző adat-, valamint statisztikaszolgáltató cégeket képviselő kollégáknak erre a találkozóra nem áll módunkban sajtóbelépést biztosítani (kivéve InStat).

Szabadúszó kollégáknak erre a találkozóra nem áll módunkban sajtóbelépést biztosítani. Amennyiben a VIDIPRESS rendszerben szabadúszóként van regisztrálva valaki, az akkreditációs kérelem benyújtásakor megjegyzésben jelezze, hogy a Ludogorets elleni visszavágóról melyik médium számára tudósít.

A találkozót megelőzően, az akkreditációk elbírálásakor a MOL Vidi FC kommunikációs osztálya adott esetben megkérheti az akkreditáló újságírót, vagy fotóst, hogy e-mailben mutasson be legalább három olyan publikált írást, képsorozatot, amelyben csapatunkkal foglalkozott a 2018-as naptári évben a mai napig bezárólag (július 26.). A publikált anyagok bemutatása önmagában még nem jelent automatikus pozitív elbírálást.

A kiemelt érdeklődésre való tekintettel, a helyszínen dolgozó televíziós kollégák szintén kiemelt száma, valamint a várható rendőrségi lezárások miatt a MOL Vidi FC elleni hazai találkozóra nem tudunk minden újságíró és fotós számára parkolási lehetőséget biztosítani. A MOL Vidi FC kommunikációs osztálya külön e-mailben jelzi majd azt, hogy kinek tudunk behajtási engedélyt biztosítani. Azon újságírók, akik nem kapnak külön e-mailt, önállóan kell megoldniuk személygépjárműjük elhelyezését.

A televíziós stábok létszáma nem haladhatja meg a három főt (riporter, operatőr, technikus) – kivéve a jogtulajdonos televíziók stábja.

Újságíró-igazolvány, valamint újságíró-szövetségi tagság önmagában nem jelent automatikus pozitív elbírálást.

Az e-mailben küldött akkreditációs kérelmeket magyar médiumoktól továbbra sem áll módunkban figyelembe venni. A külföldi médiumok akkreditálásáról továbbra is egyedi elbírálás alapján döntünk, természetesen jelen mérkőzésre előnyt élveznek a vendégcsapat országából érkező újságíró kollégák.

Az akkreditáció határideje: július 31. (kedd), 12:00 óra! Ezt követően egy médiumtól sem áll módunkban akkreditációs kérelmet befogadni!

Az akkreditációk elbírálásának határideje: július 31. (kedd), 20:00 óra.

Együttműködésüket, megértésüket köszönjük. További jó munkát kívánunk!

MOL Vidi FC
Kommunikáció

Szerző: Molvidi.hu

Fotó: molvidi.hu

További hírek