Gólokkal az óvodákért

Az Alba Plaza szervezésében jótékonysági akciót hirdettek négy fehérvári óvoda javára. A rendezvényen a MOL Vidi FC női csapatának játékosai is részt vettek.

Az Alba Plázában élőben szurkolhattak a fehérváriak a Fehérvár AV19, a Fehérvár Enthroners, az Alba Fehérvár és a MOL Vidi FC játékosainak, hogy a kijelölt – különböző összegeket jelentő - lyukakba juttassák a labdákat ütővel, lábbal, vagy kézzel. A jótékonysági akcióval a Felsővárosi Óvodát, a Ligetsori Óvodát, a Szárazréti Óvodát és a Napsugár Óvodát támogatták.

A MOL Vidi FC hölgy labdarúgóit - Trampler Kinga, Pécsi Dóra, Szabó Bernadett, Orgoványi Ivett és Békefi Enikő - a Ligetsori Óvodával sorsolták össze, vagyis az ügyességi játék során a Ligetsori ovi részére gyűjthettek pénzt hölgyeink. A jó hangulatú rendezvényen sikerült a maximális összeget, 250.000 ft-ot összegyűjtenie női csapatunk játékosainak, a kosarasokhoz, hokisokhoz és amerikai focisokhoz hasonlóan. Székesfehérvár polgármestere a rendezvényen bejelentette, hogy ezt az összeget Székesfehérvár Önkormányzata ugyanennyivel egészíti ki, így minden óvoda végül 500 ezer forinttal gazdagodott. 

Szerző: Wéninger Ákos

Fotó: molvidi.hu

További hírek