Takács debütált a Vidiben, Elvir Hadzic pedig első alkalommal játszott együtt bátyjával, Anellal

Több szempontból is különleges volt a szombati Slaven Belupo elleni felkészülési mérkőzésünk.

A Vidi a válogatott szünet alatt sem tétlenkedett, Marko Nikolics vezetőedző legénysége nemzetközi felkészülési találkozón szerepelt az elmúlt hétvégén. Az ellenfél szombaton kora délután a horvát bajnokság 7. helyezettje, az NK Slaven Belupo volt. A 2-2-es döntetlennel zárult összecsapáson ezúttal is pályára lépett a Vidi II csapatkapitánya, Réti Patrik, aki a DAC elleni felkészülési mérkőzésen debütált az első csapatban. Rajta kívül még két fiatal Vidi II-es tehetség jutott szóhoz. Elvir Hadzic nyáron néhány percet már játszott a Vidiben a Paks elleni edzőmeccsen, Takács Martin azonban ezúttal debütált Nikolics csapatában.

"Boldog vagyok, hogy a tavaly júliusi bemutatkozásom után ismét pályára léphettem a Vidi első csapatában, ráadásul ezúttal már egy nemzetközi felkészülési mérkőzésen. A Slaven Belupo elleni találkozó életem egyik legkülönlegesebb élménye volt, hiszen első alkalommal játszhattam együtt a bátyámmal, Anellal. Egy nagy álmom vált valóra. Büszkeséggel tölt el, hogy a szüleink együtt láthattak bennünket Vidi-mezben az első csapatban. Köszönettel tartozom a klubnak, hogy megkaptam a lehetőséget a bizonyításra, továbbra is azért fogok keményen dolgozni, hogy bebizonyítsam, rászolgáltam a bizalomra" - nyilatkozta honlapunknak a Vidi II házi gólkirálya, Elvir Hadzic.

"Nagyon meglepődtem múlt hét pénteken, amikor közölték velem, hogy aznap az első csapat edzésére kell mennem. A tréning után pedig még nagyobb meglepetés ért, hiszen akkor közölték velem, hogy másnap az első csapat keretében leszek a Slaven Belupo ellen. Péntek este nagyon izgultam, és fejben ezerszer lejátszottam, milyen is lesz majd első alkalommal pályára lépni a Vidi első csapatában. Bő negyedóra játéklehetőséget kaptam a szombati edzőmeccsen, és a visszajelzések is pozitívak voltak, valamint én magam is úgy érzem, hogy sikerült jól helytállnom. Óriási dolognak tartom, hogy ilyen remek labdarúgókkal szerepelhettem együtt. Tisztában vagyok azzal, hogy még nagyon sok munka vár rám, hogy eljussak én is arra a szintre, ahol a Vidi játékosai vannak, de ez a mostani edzőmeccs csak megerősített engem abban, hogy igenis megéri keményen dolgozni minden egyes nap" - árulta el honlapunknak Takács Martin.

Szerző: Wéninger Ákos

Fotó: vidi.hu

További hírek