Farkas Ádám fújja a sípot szombat este

Legutóbb nyáron vezetett nekünk meccset Farkas, akkor a PAFC ellen 3-1-re nyertünk a Pancho Arénában.

Farkas Ádám 2007-ben lett NB II-es kerettag, a következő évben már bekerült az élvonalbeli keretbe, majd 2009. február 21-én, az MTK - Kaposvár találkozón bemutatkozhatott az akkor Soproni Ligának nevezett NB I-ben is. Éppen az élvonalbeli premier napján választották meg másodszor is Heves megyében az év legjobb játékvezetőjének.

Érdekesség, hogy Farkas Ádám volt az első játékvezető Magyarországon, aki olyan tétmérkőzést vezetett, melyen a két partjelző és a negyedik számú asszisztens mellett két gólbíró is segítette a munkáját. Mindez a DVSC - Vidi Ligakupa negyeddöntő visszavágóján volt 2013 márciusában.

Legutóbb nyáron, a PAFC elleni 3-1-es sikerünk alkalmával vezetett nekünk bajnoki mérkőzést Farkas Ádám. Eddig 133 NB I-es bajnoki mérkőzést dirigált, ezeken összesen 675 sárga lapot és 57 pirosat mutatott fel.

Farkas Ádám segítői az oldalvonalak mellett Huszár Balázs és Varga Gábor lesznek, az alapvonalak mögül pedig Németh Ádám és Takács János segítik Farkas sporttárs munkáját, míg a tartalék játékvezetői teendőket ezúttal Tóth II Vencel látja el.

Szerző: Wéninger Ákos

Fotó: vidi.hu

További hírek