FELNŐTT

Varga József és Fiola Attila a Club 1941 vendégei voltak

Számos Vidi-szurkoló látogatott el a beszélgetésre.

Ahogy azt korábban a vidi.hu-n is meghirdettük, csapatunk hétvégi, Vasas elleni bajnokija előtt, csütörtökön a tabella élén ötpontos előnnyel álló együttesünk két játékosa, Varga József és Fiola Attila szurkolóink törzshelyére, a Club 1941-be látogatott. A kora esti beszélgetésre sok drukkerünk kíváncsi volt.

Védekező középpályásunk és hátvédünk egyaránt 2016 nyarán került a Vidihez, így mindketten beszámolhattak Fehérvárra igazolásuk körülményeiről és az első egy év tapasztalatairól. Véleményük abban megegyezett, hogy az előző idény második helyét kissé csalódásként élték meg, a cél pedig a mostani szezonban ebből kifolyólag is kizárólag a bajnoki cím lehet.

A nemzetközi kupában gyűjtött élményekről való beszámoló után a szó visszaterelődött az OTP Bank Liga küzdelmeire. Varga József beavatta a szurkolókat a bajnokikra való felkészülés menetébe, míg Fiola Attila hangsúlyozta, mekkora pluszt jelent minden mérkőzésen a Vidi-drukkerek biztatása.

Fiola és Varga egyaránt Székesfehérváron élnek és a Club 1941 vendégeinek elmondták: kifejezetten szeretik a környéket, gyakran látogatnak el a belváros kávézóiba, éttermeibe. A vidám hangulatú esemény zárásaként Őri Márk moderátorként arra is lehetőséget biztosított játékosainknak, hogy feltegyék kérdéseiket a drukkereknek, érdeklődjenek az RBD mindennapjai felől.

Szerző: Guber Péter

Fotó: vidi.hu

További hírek