SZURKOLÓI

Továbbjutás esetén már a Vidi - Kalju találkozó lefújása után kaphatók lesznek a jegyek a harmadik kör hazai meccsére

A Pancho Aréna 1-es és 2-es pénztárában lesz lehetőség a vásárlásra. Ne hagyják otthon az első körre szóló belépőiket sem!

Felhívjuk szurkolóink figyelmét, hogy továbbjutás esetén már ma este, a Vidi - Kalju meccs lefújása után - egy órán keresztül, kb. éjfélig - megvásárolhatják a harmadik selejtezőkör hazai találkozójára szóló belépőt a Pancho Aréna 1-es és 2-es pénztárában azok, akik a BALZAN FC és a KALJU FC elleni mérkőzések belépőit bemutatják!

Ne felejtsék tehát otthon az első selejtezőkörre szóló jegyeket sem!

Péntektől pedig a VidiShopban lehet ugyanezen feltételek mellett megvásárolni a belépőt. Fontos, hogy ezúttal klubunk hivatalos ajándékboltja szombaton is nyitva lesz 10 óra és 17:30 között (ebédszünet 13-13:30).

A Videoton FC - FC Girondins Bordeaux EL-mérkőzés 2017. augusztus 3-án, csütörtökön 19 órakor kerül megrendezésre a Pancho Arénában!

Tudnivalók a harmadik selejtezőkörre

Továbbjutás esetén nem konkrét helyre szóló elővásárlási kedvezményt biztosítunk a jegyértékesítés megkezdésétől - vagyis ma késő estétől - július 26-ig azoknak, akik az első és második selejtezőkör hazai mérkőzésére szóló jegyüket bemutatják a VidiShopban. Itt is kiemelendő, hogy csak a Piac téri ajándékboltunkban történő személyes vásárlás alkalmával tudnak élni ezzel a lehetőséggel, valamint ma késő este a Pancho Aréna 1-es és 2-es pénztárában. Július 26-ig kizárólag a korábbi meccsek jegyeit bemutatók juthatnak jegyhez, online vásárlásra nem is lesz lehetőség ebben az időszakban.

Európa Liga-selejtező (Q3) JEGYÁRAK Elővételben vagy online Mérkőzésnapon a helyszínen
Teljes árú 2800 5600
Kedvezményes (hölgy, nyugdíjas, diák) 1400 2800
Gyerek, 14 év alatt 500 1000

Szerző: Vidi.hu

Fotó: vidi.hu

További hírek