SZURKOLÓK

Már kapható a szurkolók által választott őszi bérlet!

Nemcsak kedvezményes áron tekinthetik meg a mérkőzéseket bérlettel rendelkező szurkolóink, de további előnyökhöz is juthatnak.

A klub alapításának 75. évfordulója alkalmából még tavasszal döntötték el szurkolóink, hogyan nézzen ki a Vidi őszi, hivatalos szezonbérlete, amelyet mostantól már a kezükbe is foghatnak. De nem csak ezért, és a kedvezményekért érdemes bérletet vásárolni ősszel. Izgalmas szezon vár ránk a bajnokságban, ahol minden riválisával találkozik hazai pályán csapatunk, amelynek élén a játékosként BL-győztes, edzőként lengyel bajnok és kupagyőztes szakember, Henning Berg áll. Játékoskeretünk pedig több kiemelkedő labdarúgóval is erősödött a nyáron, Danko Lazovics személyében egy nemzetközi szinten is jegyzett, 47-szeres válogatott és ötszörös bajnok támadó érkezett a Vidihez, és Fehérvárra igazolt a válogatott középpályás Bódi Ádám is.

Az őszi menetrendet ide kattintva nézhetik meg! 

Váltson Ön is bérletet, szurkoljon élőben a csapatnak ősszel is!

Bérleteseink hűségét így jutalmazzuk:

Az előző szezonra érvényes bérlettel rendelkező szurkolóink a korábbi évekhez hasonlóan most is elsőbbséget élveznek az őszi bérlet megvásárlásakor. Tavaszi bérleteseink július 4-10. között, a VidiShopban és a Tourinformban vásárolhatják meg szezonbérletüket a már megszokott helyükre, amelyhez a tavaszi bérlet bemutatása is szükséges, így kérjük, ne felejtsék el azt magukkal hozni. 

Július 11-én felszabadulnak a foglalt helyek, így lehetőség lesz bármelyik szabad helyre bérletet vásárolni.

Jelentős kedvezmény a jegyárakhoz képest
A felnőtt teljes árú bérlethez már 7800 forintért, a kedvezményeshez (hölgy, diák, nyugdíjas) pedig már 3900 forintért juthatnak hozzá szurkolóink, míg a gyermekbérletet továbbra is mindössze 500 forintért vásárolhatják meg, klubkártya kiváltása nélkül!

Az őszi bérletek érvényesek a hazai OTP Bank Liga (bajnoki) mérkőzésekre és a hazai Magyar Kupa-mérkőzésekre is.

A törvényi előírásoknak megfelelően, a mérkőzésekre belépő szurkolóknak a jegy megvásárlásakor meg kell adniuk nevüket, születési helyüket és idejüket. Amennyiben jegyet vásárolnak, minden egyes vásárlásánál szükség lesz a fenti adatok megadására pénztárainknál. A szezonbérleteseinknek elég mindössze egyszer, a bérlet kiváltásánál megadni ezeket az adatokat, így nem csak olcsóbban, de gyorsabban is juthatnak be a stadionba!

Gyorsabb bejutás, garantált ülőhely
Bérlettulajdonosként gyorsabban juthat be a Pancho Arénába mérkőzésnapokon, hiszen nem kell sorban állnia a jegyvásárláshoz. Biztos lehet továbbá abban is, hogy minden mérkőzésen a megszokott helyén ülhet!

A gyermekbérlet továbbra is mindössze 500 forintért kapható
14 év alatti gyermekeknek továbbra is ingyenes a belépő a Vidi hazai mérkőzéseire, de ha el akarja kerülni a mérkőzés előtti sorban állást a jegypénztáraknál, és az adatok megadásával járó kényelmetlenségeket, 500 forintért vásárolhat szezonbérletet részükre. Váltson bérletet gyermekeinek is, így mindig biztos lehet abban, hogy a családtagok jó helyen, egymás mellett szurkolhatják végig a Vidi-meccseket!

10%-kal olcsóbb vásárlás a VidiShopban
Bérlettulajdonosaink 10%-kal olcsóbban vásárolhatnak a VidiShopban, a kedvezmény az adidas csapatmezekre is érvényes!

Bérletértékesítési helyszínek és időpontok
VidiShop nyitvatartási idő:

Július 4-től 15-ig (ebédidőben is nyitva!)
- Hétfő, csütörtök 12:00-19:00
- Kedd, szerda, péntek 8:00-16:00 

Július 16-tól a VidiShop a megszokott nyitva tartással várja szurkolóinkat.
 - Hétfőtől-péntekig 9:30-12:30 és 13:00-17:00 között. 

Tourinform iroda (Oskola utca 2-4., Hiemer-ház)
- Hétfőtől-péntekig 9:00-18:00
- Szombaton 10:00-18:00
- Vasárnap 10:00-18:00

Klubkártya
A Videoton FC hazai mérkőzéseire – ahogy eddig sem – a Pancho Arénában sem kötelező a klubkártya jegyvásárlás esetén. Ettől függetlenül azt javasoljuk szurkolóinknak, hogy váltsák ki a klubkártyát, ugyanis jelentősen gyorsabbá és kényelmesebbé válik a jegyvásárlás a pénztáraknál és online vásárlás esetén, illetve egyes idegenbeli meccseken és a válogatott mérkőzésein szükség lehet rá. Részletes klubkártya információkért kattintson ide!

SZERETETTEL VÁRJUK SZURKOLÓINKAT 2016 ŐSZÉN, A PANCHO ARÉNÁBAN!

Szerző: Papp Brigitta

Fotó: vidi.hu

További hírek