8 Vidi-játékos került be a 33. forduló álomcsapatába

Danilovics zsinórban negyedszer lett a forduló kapusa az instat adatai alapján - számolt be róla a rangado.hu.

Az instat értékei alapján 8 fehérvári labdarúgó került be a 33. forduló álomcsapatába. A kapuban Danilovics zsinórban negyedszer bizonyult a legjobbnak. A védelembe Stopira, Vinícius és Juhász fért oda a kispesti Ikenne-King mellé, míg a középpályán Géresi, Nego, Pátkai és Simon is helyet követelt magának a az utolsó forduló válogatottjában.

A forduló legjobbja ezúttal a Videoton FC középhátvédje, Paulo Vinícius lett. Az előrejátékban nem túl meglepő módon nem jeleskedett, erre vonatkozó statisztikája nincs is, de elkövettek rajta három szabálytalanságot, 75 passzkísérletéből 65 volt jó, 21 párharcából mindössze egyetlen egyet veszített el (!), 7 labdavesztésére 16 megszerzett labda jutott - olvasható a rangado.hu-n!

A 33. forduló álomcsapata

Danilovics (Videoton FC, 238) - Stopira (Videoton FC, 229), Vinícius (Videoton FC, 284), Juhász (Videoton FC, 243), Ikenne-King (Honvéd, 244) - Pátkai (Videoton FC, 259), Simon (Videoton FC, 272) - Géresi (Videoton FC, 230), Kecskés (Paks, 253), Nego (Videoton FC, 241) - Punosevac (Békéscsaba, 236)

Szerző: Wéninger Ákos

Fotó: vidi.hu

További hírek