A Vidi is ott lesz a városi Sportmajálison

A Bregyó sportcentrumban vasárnap kora délután Juhász Roland, Kovács István, Feczesin Róbert és Géresi Krisztián is várja majd a szurkolókat a Vidi standjánál.

A VI. Székesfehérvári Sportmajális ebben az esztendőben is számos érdekes programot kínál a Bregyó sportcentrumba kilátogatóknak. Május 1-én, vasárnap 9 órakor a Vidi utánpótlás játékosai több más sportszervezethez csatlakozva a Petőfi szobortól vonulnak ki a központba, ahol a megnyitó ünnepséget követően közös torna, táplálkozási tanácsadás, sportegyesületek bemutatói, kulturális programok és sok meglepetés várja az érdeklődőket.

Keresse idén is a Vidi standját (a térképen a 26. pont), ahol szertetettel várunk minden érdeklődőt 10.30-tól 15 óráig!

13.00-14.00 között Kovács Istvánnal és Géresi Krisztiánnal, 14.00-15.00 között pedig Juhász Rolanddal és Feczesin Róberttel találkozhatnak a szurkolók standunknál. Játékosaink ezúttal is dedikálnak majd, és lehetőség lesz közös fotó készítésére is. (Rossz idő esetén a dedikálás elmarad.)

Idén is csatlakozik a majálisozókhoz Stopli, aki ajándékokkal és változatos programokkal várja a gyermekeket a Vidi-gyereksarokban.

Bérlettel rendelkező szurkolóink utolsó alkalommal még érvényesíthetik 10 %-os kedvezményüket. A mérkőzéseken megszokott kínálattal várjuk szurkolóinkat a kitelepült VidiShopban. 

Várunk minden érdeklődőt, keresse a Vidi standját vasárnap 10.30-tól 15 óráig!

Szerző: Papp Brigitta

Fotó: vidi.hu

További hírek