SZURKOLÓI

Teltház várható a Fradi elleni Magyar Kupa-negyeddöntőn

Meccsnapon nem lesz jegyértékesítés a hazai szektorokba, ezért kérjük szurkolóinkat, ne induljanak el jegy vagy bérlet nélkül!  

Gyorsan fogynak a jegyek a holnap, 18 órakor kezdődő Fradi elleni visszavágóra, előreláthatólag teltház lesz a Pancho Arénában. 

Felhívjuk kedves szurkolóink figyelmét, hogy meccsnapon nem lesz jegyértékesítés a hazai szektorokba, ezért jegy vagy bérlet nélkül senki se induljon útnak! A 2016-os tavaszi szezonbérletek érvényesek a Ferencváros elleni Magyar Kupa-mérkőzésre is.

Ha nincsen még jegye a mérkőzésre, elővételben az alábbi módokon vásárolhatja meg:

  • az eddig megszokott módon, a VidiShopban klubkártya nélkül is megvásárolhatók a jegyek nyitvatartási időben,
  • Székesfehérváron 10 helyen, országosan több mint 300 TEX partnerirodában kaphatók a Vidi-jegyek (a teljes listát ide kattintva olvashatja). A TEX partnereknél klubkártya szükséges a jegyvásárláshoz. Részletes klubkártya információkért kattintson ide.

Szurkolóink klubkártyával online is megvásárolhatják jegyüket a mérkőzésre, az alábbi linkre kattintva:
 

Online ide kattintva vásárolhatja meg belépőjét!


A mérkőzés napján a minél gyorsabb beléptetés érdekében a Pancho Aréna kapui 16.30-kor nyitnak. Érdemes időben elindulni, és lehetőleg kapunyitásra megérkezni, mivel a bejutás a megszokottnál várhatóan több időt vesz majd igénybe.

Arra is felhívjuk kedves szurkolóink figyelmét, hogy a pályarendszabályok értelmében a rendezvényre tilos esernyőt bevinni.

 

Szerző: Papp Brigitta

Fotó: vidi.hu

További hírek