TUDÓSÍTÁS

3-1-re győztünk a Debrecen ellen Sóstón

Félidőben még 0-0 volt a találkozó, később azonban Kovács, Lang és Feczesin is betalált.

Pénteken délután ért haza csapatunk Ausztriából, szombaton délben pedig már edzőmeccs várt a játékosokra, a DVSC-TEVA látogatott Székesfehérvárra.

Mi kezdtük aktívabban a találkozót, Géresi és Haraszti is sokat volt játékban, mindkettő próbálkozott távoli lövéssel is, de betalálniuk nem sikerült. A Debrecen a félidő közepén került először helyzetbe, ám Coulibaly lemaradt Ferenczi beadásáról. A 28. percben Haraszti beadását Feczesin fejelte kapura 8 méterről, Verpecz védett. Két perccel később megint Haraszti volt a főszereplő, a tizenhatosunknál szerzett labdát, végigvitte az egész pályán, de a befejezés nem sikerült, Verpecz jól zárta a szöget. A félidő vége előtt még Coulibaly csúsztatott mellé egy szabadrúgást, szünetre 0-0-val vonultak a csapatok.

A második játékrészt remekül kezdtük, Haraszti adott be laposan jobbról a 47. percben, egy védő elvétette a labdát, az érkező Kovács pedig jobb külsővel a jobb alsóba lőtt 6 méterről. (1-0.)

Néhány perccel később Simon még mellé fejelt az ötös sarkáról, de az 55. percben Lang már nem hibázott: Haraszti szögletét Feczesin csúsztatta meg, válogatott védőnk pedig jól érkezett a hosszún és közelről a hálóba lőtt. (2-0.)

Az 58. percben Feczesin még tovább növelhette volna az előnyünket, de hiába pörgette el a labdát Verpecz mellett, egy visszafutó védő mentett a gólvonal előtt. A 65. percben szépített a Loki, Ferenczi beadásába Danilovics ütött bele, pont Tiszához pattant a labda, aki 7 méterről a kapuba lőtt. (2-1.)

Az utolsó 20 percben többet támadott a Debrecen, Varga két fejessel és egy kapufával jelentkezett, újabb gólt viszont nekünk sikerült szerezni. A 89. percben Kovács remek kiugratása után Feczesin lőtt Verpecz mellett a kapuba 10 méterről. (3-1.)

Magabiztos játékkal, szép gólokat szerezve nyertünk a DVSC-TEVA ellen.

Szerző: Acsai N. Ferenc

Fotó: vidi.hu

További hírek