SZURKOLÓI

Búcsúzzunk együtt a Sóstói Stadiontól a Paks elleni bajnokin!

December 12-én lép pályára utoljára csapatunk a legendás stadionban, a téli szünetben elkezdődik a létesítmény átépítése.

A 2015-2016-os szezon utolsó őszi bajnokijával nem csak a csapat búcsúzik és vonul téli pihenőre. December 12-én utoljára ad otthont mérkőzésnek jelenlegi formájában az 1967-ben átadott Sóstói Stadion, hogy - a tervek szerint - 2017 őszén már egy majdnem teljes egészében újjáépített létesítmény fogadja majd a szurkolókat. A fehérvári profi futball szentélye adott otthont az 1984-'85-ös UEFA-kupa-menetelés mérkőzéseinek, itt játszott a csapat a bajnoki aranyak és ezüstök éveiben, itt vertük meg a portugál Sportingot, a svájci Baselt vagy a belga Gentet 2012 nyarán és őszén az Európa Ligában, de itt vívtuk első NB I-es meccsünket is 47 évvel ezelőtt. 

A Paks elleni stadionbúcsúztatóra, ami egyébként a Vidi 719. élvonalbeli meccse lesz Sóstón, különleges programokkal várjuk szurkolóinkat!
 

Online ide kattintva már megvásárolhatja belépőjét!

A 15.30-kor kezdődő találkozó előtt Miklósa Erika, Kossuth- és Liszt Ferenc-díjas operaénekes előadásában hallhatják a Himnuszt, a lefújás után pedig (időjárástól függően) tüzijátékot láthatnak a stadionba kilátogatók. A legkisebbeket már 14.30-tól várja ezúttal is a Gyereksarok, ahol ingyenes arcfestésre és lufihajtogatásra is lesz lehetőség, Stopli pedig apró ajándékokkal várja majd a gyerekeket. Szurkolóink a belépésnél 2015 őszi csapatképet kapnak ajándékba. 

Búcsúzzunk együtt a legendás Sóstói Stadiontól december 12-én!
 

A Sóstói Stadion elmúlt 48 évéről rengeteg érdekességet, statisztikát és szurkolói visszaemlékezést olvashat ide kattintva!

Szerző: Acsai N. Ferenc

Fotó: vidi.hu

További hírek