SZURKOLÓI

Vidi - Lech: használják ki az elővételes jegyvásárlási lehetőségeket

Előzzék meg a sorban állást és a beléptetésnél esetlegesen kialakuló torlódást!

Csütörtökön 19.00-tól a Sóstói Stadionban fogadjuk a Lech Poznan csapatát az Európa Liga rájátszásának visszavágóján. A találkozóra a város több pontján, online és a helyszínen is vásárolhatnak belépőt.

Arra kérjük szurkolóinkat, hogy ne hagyják a mérkőzés napjának estéjére a jegyek beszerzését, éljenek az elővételi vásárlás lehetőségével, így elkerülhetik a sorban állást és a várakozást!

A jegyárakról az alábbi táblázat segítségével tájékozódhat, a meccsel kapcsolatos további szurkolói információt pedig ide kattintva olvashatja el!

 

Jegyértékesítési helyszínek

- Sóstói Stadion (Csíkvári út 10.)  külső 2/A pénztár: a mérkőzés előtt két órával
- VidiShop (Piac tér 4.): 9:30-17:00 (ebédszünet:12:30-13-ig)
- Auchan: 06-22 óráig a vevőszolgálati pultnál
- Fehérvári Ajándékbolt (Tourinform iroda mellett): Székesfehérvár, Városház tér, Hiemer-ház: 9.00 – 18.00

Online ide kattintva vásárolhatja meg belépőjét 10%-kal olcsóbban!

Online jegyet vásárlók figyelmét felhívjuk, hogy az online jegyet, amit pdf formátumban megkapnak NYOMTASSÁK KI, VÁGJÁK KI és úgy hozzák magukkal a beléptetéshez. Okostelefonon bemutatott online jegyet nem tudunk beléptetni és a pénztárakban nincs mód ezek kinyomtatására!

Klubunk csak névre szóló jegyet értékesít az EL-rájátszás hazai mérkőzésére. Ez azt jelenti, hogy a mérkőzésre belépő szurkolóknak a jegy megvásárlásakor meg kell adniuk nevüket, születési helyüket és születési idejüket.

MOL-kedvezmény

Az Európa Liga mérkőzésre kilátogató drukkerek a MOL jóvoltából tankolási kedvezményre jogosító kupont kapnak, melyek vasárnapig válthatók be a székesfehérvári MOL kutakon. Szurkolóink a 95-ös Benzint vagy Dieselt literenként 15 Ft-tal, illetve az EVO NEO Benzint vagy EVO NEO Dieselt literenként 25 Ft-tal olcsóbban vásárolhatják meg. További részleteket a kuponon.

A Gyereksarokban továbbra is számos érdekes programmal, és ingyenes arcfestővel és lufihajtógatóval (18 órától) várjuk a meccsre kilátogató családokat ahol ezúttal is a gyerekek kedvencével, Stoplival, a klub ifjúsági kabalájával lehet hangolódni a mérkőzésre.

Csütörtökön este 18 és 19 között a Fehérvár Rádió is újra kilátogat Sóstóra, a szurkolók pedig üzenhetnek szeretteiknek és gazdára talál sok ajándék is!

A szünetben pedig újra a  FŐNIX Rock and Roll SE versenyző táncosai lépnek pályára. A fehérvári egyesület szeptembertől ismét várja a kezdő és haladó táncosok jelentkezését: 3 éves kortól egészen a felnőttekig. Hobbi szintű táncolásra és versenyzésre is lehetőség nyílik a FŐNIX Táncközpont falai között. A fellépő formáció tagjai is rendkívül eredményesek, többszörös területi bajnokok és országos ezüst, bronz érmesek. Egy különleges produkcióval várják a szurkolókat!

Egyedi kedvezmények

50% kedvezményt adunk a 2015. augusztus 27-én (csütörtökön) 19 órakor megrendezésre kerülő Videoton FC - KKS Lech Poznan Európa Liga rájátszás visszavágó mérkőzésére szóló jegy árából, ha a vásárláskor felmutatja a BATE elleni BL-selejtező belépőjét.  Fontos, hogy a bemutatott jegynek és a vásárolt jegynek ugyanarra a névre kell szólnia! 

2015-ös tavaszi- vagy őszi bérlettel rendelkező szurkolóink pedig 20% kedvezménnyel vásárolhatják meg belépőjüket a találkozóra. Szurkolóinknak azt javasoljuk, hogy mindenképp elővételben vásárolják meg a belépőjüket, hogy elkerüljék a mérkőzés napi sorban állást! A Sóstói Stadion kapui és a jegypénztárak a meccs előtt 2 órával azaz 17.00-kor nyitnak! További részletekért kattintson ide!

Szerző: Acsai N. Ferenc

Fotó: vidi.hu

További hírek