Filip Pajoviccsal szerződést hosszabbított a Vidi

A fiatal szerb kapus újabb egy évig klubunk játékosa lesz.

Pajovic 1993. július 30-án, Zrenjanin-ban született. A Vidi előtti csapata az FK Vojvodina volt, Székesfehérvárra 2011 augusztusában érkezett. Az előző szezonban egy bajnoki mérkőzésen védett, ez volt egyben a bemutatkozása is az NB I-ben.

"Nagyon örülök, hogy sikerült megállapodnunk a klubbal. Az elmúlt négy évet itt töltöttem, megszerettem a várost, sok nagy sikerben volt részem a Vidivel. Nemsokára edzőtáborba vonulunk, szeretném bizonyítani az új vezetőedzőnek, hogy számíthat rám. Ahogy eddig is, ezután is a maximumot fogom nyújtani, küzdeni fogok, hogy minél több lehetőséget kapjak. Júliusban a Szuperkupa-döntővel kezdődik az új szezon, majd nem sokkal később jönnek a Bajnokok Ligája selejtezők. Mindegyiket várom már, remélem, újabb sikeres év vár ránk" - mondta Filip Pajovic a vidi.hu-nak.

"Elégedett voltam a teljesítményével az elmúlt szezonban, az edzéseken és a mérkőzéseken, amelyeken lehetőséget kapott egyaránt nagyon magabiztos volt. Jó versenyző típus, aki a továbbiakban is segítségére lehet a Vidinek" - nyilatkozta Burcsa Győző klubigazgató.

Filip Pajovic 2011 nyara óta négy szezont töltött el klubunknál, az MLSZ szabályzata szerint pedig az a nem magyar állampolgár, aki 15-21 éves kora között legalább három szezonban egy magyar klub igazolt játékosa, futball szempontból magyarnak számít.

 

Szerző: Acsai N. Ferenc

Fotó: vidi.hu

További hírek