Találkozás a szurkolókkal - Feczesin és Oliveira dedikáltak a Vidishopban

Mezeket, csapatposztereket és egyéb vidis relikviákat dedikáltattak a drukkerek játékosainkkal, ráadásul a nap vége felé meglepetésvendég is érkezett, akire senki nem számított.

Csütörtökön 16 és 17 óra között Feczesin Róbert és Filipe Oliveira várta a VidiShopba érkező drukkereket. Akár csak korábban, ezúttal is szép számmal érkeztek a piros-kék hívek, és legbecsesebb vidis relikviáikat dedikáltatták a játékosokkal. Természetesen készültek közös fényképek is, volt olyan, aki ott helyben meg is osztotta a fotót valamelyik közösségi oldalon. A dedikálás ideje alatt akciós áron megvásárolható vidis ülőpárnák is szépen fogytak, akár csak a hivatalos, 2015-ös csapatposzter is.

17 óra előtt nem sokkal Juhász Roland is befutott a VidiShopba, az ő érkezése mindenki számára meglepetés volt, de mint megtudtuk, épp a közelben járt, és ha már ott volt, akkor benézett a dedikálásra. A szurkolók pedig természetesen tőle is begyűjtöttek néhány autogramot, és az utolsó néhány közös fényképen már ő is szerepelt.

Nem csak ajándéktárgyakat vásároltak csütörtök délután a VidiShopban, de sokan megvették elővételben a jegyüket a szombaton 18.30-kor kezdődő Vidi - PMFC bajnokira is.

Szerző: Wéninger Ákos

Fotó: vidi.hu

További hírek