TÁRSADALMI FELELŐSSÉGVÁLLALÁS

Juhász Roland ezúttal a Madarász utcai kórház Gyermekkor Alapítványát támogatta

Válogatott védőnkről köztudott, hogy szívén viseli a társadalmi felelősségvállalás ügyét. Dr. Kemény János, a Gyermekkor Alapítvány elnöke azt is elmondta honlapunknak, hogy Roland hogyan igyekszik adományaival javítani a kórházukban gyógyuló

"1990-ben alapították a Madarász utcai kórház dolgozói a Gyermekkor Alapítványt. A kórház szűkös anyagi lehetőségei miatt kellett ezt az alapítványt létrehozni, hiszen így lehetőség nyílt új eszközök beszerzésére, valamint a dolgozók folyamatos továbbképzésére is. Az alapítványnak csak egyedi felajánlásokból, valamint az adók 1%-ból van pénze. A felajánlásoknak köszönhetően az elmúlt 25 évben több 100 millió forintos fejlesztéseket tudtunk kivitelezni. Juhász Roland annak idején az F-Group menedzserirodán keresztül keresett meg bennünket, és azóta már negyedik alkalommal ajánlott fel adományt az alapítvány számára."

"Rolandnak és barátainak köszönhetően az elmúlt időszakban sikerült felújítanunk az intenzív osztályt, a közeljövőben pedig a szemészetet szeretnénk megújítani. Juhász egyébként akkor sem feledkezett meg rólunk, amikor az Anderlechtben játszott, akkor is ajánlott fel adományt a részünkre. Talán nem véletlen, hogy bennünket is rendszeresen támogat, ugyanis a kislánya többször volt már nálunk, szerencsére sosem komoly problémával járt a Madarász utcai kórházban" - tudtuk meg Dr. Kemény Jánostól.

Szerző: Wéninger Ákos

Fotó: vidi.hu

További hírek