Sándor és Vítor Gomes könnyebb sérüléssel bajlódnak, Büki viszont súlyos sérülést szenvedett

A Vidi II és a Vidi U21-es csapatának játékosa, Büki Baltazár kedd délelőtt az első csapat edzésén, egy szerencsétlen mozdulatot követően sérült meg súlyosan.

"Sándor György combhajlítója a legutóbbi mérkőzésen húzódott meg, míg Vítor Gomes közelítője a múlt héten sérült meg" - tájékoztatta honlapunkat Dr. Kovács Tibor csapatorvos.

Mivel csapatunk két középpályása sérülés miatt, Tóth Balázs pedig piros lapos eltiltás miatt nem léphet pályára szerdán Dunaújvárosban, ezért a héten a Vidi II két fiatal középpályása, Hudák Martin és Büki Baltazár is az első kerettel készült. Sajnos a kedd délelőtti edzésen az NB III-as csapatban már két gólt is szerző Büki egy rossz mozdulatot követően súlyos sérülést szenvedett.

"A keresztszalagja és a belső oldalszalagja szakadt el a bal lábában. Dr. Abkarovits Géza már szerdán megoperálja a fiatal labdarúgót, akire körülbelül fél év kihagyás vár. Sérülése nagyon hasonló, mint amilyet februárban Haraszti Zsolt szenvedett el" - árulta el Dr. Kovács Tibor.

"Nagyon szomorú vagyok, korábban még sosem volt komoly sérülésem. Életem nagy lehetősége előtt álltam, hiszen az első csapat keretében szerepelhettem volna a Dunaújváros elleni Ligakupa-meccsen. Futás közben egy gátat kellett edzésen átugranunk, és nagyon szerencsétlenül érkeztem a talajra, először egy reccsenést hallottam, utána pedig olyan fájdalmat éreztem, mint korábban még sosem. Nem tudok mit mondani, nagyon el vagyok keseredve, de bízom benne, hogy miután felépülök, lesz még ehhez hasonló lehetőségem itt a Vidiben" - mondta el honlapunknak Büki Baltazár.

 

Szerző: Wéninger Ákos