SZURKOLÓI

Stopli vasárnap is várja a gyerekeket

Vasárnap már 16.30-kor nyit a gyereksarok a Sóstói Stadionban, ott, és a mérkőzés ideje alatt a nézőtéren is találkozhatnak ifjúsági kabalánkkal! 

Nagy sikerrel mutatkozott be Stopli a Kecskemét elleni bajnoki mérkőzés szünetében, akivel az Újpest FC elleni mérkőzésünkön is találkozhatnak a gyerekek, családok. Ezúttal is készíthetnek közös fotókat ifjúsági kabalánkkal, amit azért sem érdemes kihagyni, mert a vidi.hu-ról le is tölthetik majd az elkészült
képeket!

Stopli 16.30-tól a gyereksaroknál, az első félidőben a MOL tribünön, majd a második játékrészben pedig a nem fedett lelátón, karéjon lesz megtalálható, aki vidis ajándékokat fog osztani.

Gyereksarok

Mint azt a mérkőzésekre kilátogató családok megszokhatták, a MOL tribün D szektornál egy erre a célra kialakított Vidi Gyereksarok vár minden rajzolni szerető gyermeket, már 16.30-tól. Vasárnap is kérhetnek a gyerekek piros-kék arcfestést - természetesen csak abban az esetben, ha a szülők is áldásukat adják erre, valamint lehetőségük lesz a meccs előtt piros-kék vidis zászlókat is készíteniük, mellyel aztán szurkolhatnak a meccsen, illetve vidis színezővel is várjuk a kicsiket!

Szerző: Acsai N. Ferenc

Fotó: vidi.hu

További hírek