Kettős feladat vár a Vidi II-re

A csapat portugál vezetőedzője azt is elárulta, hogy minden mérkőzésen azt szeretné látni, hogy a játékosok mindent megtesznek a győzelemért.

Három forduló telt el az NB III-as bajnokságból, második csapatunk pedig egyelőre négy pontot szerzett. A keretben nagy változások történtek, hiszen több tehetséges játékos is a Puskás Akadémia NB I-es csapatába került az elmúlt időszakban, elég ha csak Vachtler Csaba, Molnár Tibor, Tamás Márk, Károly Bálint vagy éppen Nagy Zsolt nevét említjük meg. A távozó játékosok helyére az U19-es együttesből érkeztek tehetséges fiatalok: Alex Rajmund, Paudits Patrik, Kiprich Dávid, Géresi Krisztián, valamint a Puskás Akadémia FC-től kölcsönbe jött Orbán Gáspár. Elek Bence Putnokról érkezett vissza, ahol az előző idényben kölcsönben futballozott. Rajtuk kívül két fiatal brazil játékos - Thiago és Leonardo -  is az NB III-as csapathoz került. Ők a Fluminense-től érkeztek kölcsönbe.

"Nagyon komoly munkát kell elvégeznünk a szezonban, hiszen a Vidi második csapataként több feladat is vár ránk. Fontos, hogy olyan játékosok szerepeljenek nálunk, akik bármikor segítségére lehetnek az első csapatnak, hiszen, ha sérülések és eltiltások miatt egy-egy poszton nem lesz elég játékos, akkor az átigazolási időszak lezárultával csak a Vidi II-ből egészítheti ki José Gomes az első csapat keretét. Ezen kívül szintén nagyon fontos, hogy folyamatosan játéklehetőséget biztosítsunk azoknak a labdarúgóknak, akik az első kerethez tartoznak, de vagy egy sérülés miatt hosszabb időt kihagytak - ilyen volt Brachi esete az első fordulóban, amikor nálunk játszott, vagy az első csapatban kevesebb játéklehetőséget kaptak eddig, viszont fontos, hogy folyamatosan játékban legyenek - erre pedig jó példa Pajovics és Lupeta esete. Természetesen ezen felül is vannak céljaink, az egyik legfontosabb, hogy minden meccset meg akarunk nyerni. Nyilván, nem fog mindig sikerülni, de látni akarom a játékosokon, hogy mindent megtesznek a siker érdekében" - nyilatkozta honlapunknak a Vidi II vezetőedzője, Vítor Cameplos.

Szerző: Wéninger Ákos

Fotó: vidi.hu

További hírek