FELKÉSZÜLÉS

Vegyes eredmények a Vidi II meccsein

A héten három edzőmeccset játszott a Vidi II, az elsőn kikapott, a másodikon döntetlent játszott, a harmadikon nyert. 

Az NB III Duna csoportjának második helyén telelő Vidi II szombaton az NB II-es Csákvárral, vasárnap a BLSZ első oszályában szereplő Vízművekkel találkozott. Szombaton a következő csapat játszott 3-0-ás félidő után 3-3-as döntetlent: Papp Marcell - Vachtler, Tar, Tamás, Jankovics, Károly, Sárközi, Farkas, Papp Máté, Molnár Tibor, Szabó. Csereként szóhoz jutott még Nagy, Hudák és Molnár Máté, góljainkat Molnár Tibor, Szabó és Papp Máté szerezték.

Vasárnap 2-0-ás félidő után végül 5-0 arányban győzött Komjáti András csapata, a következő kezdő futott ki a pályára: Mikola - Vachtler, Pápai, Jankovics, Károly, Farkas, Kiss, Papp Máté, Szabó, Nagy. Később beállt még Tar, Sárközi és Molnár, a gólokat Szabó (2), Molnár, Károly és Nagy lőtték.

"Ragyogóan játszottunk a Csákvár elleni meccs első félidejében, szép akciók és kombinációk után szereztünk gólokat, szinte lehengereltük másodosztályú ellenfelünket. A félidei cserék után más lett a játék minősége, ráadásul két potyagólt is kaptunk, az első játékrész mindenesetre bíztató volt. A vasárnapi mérkőzést nem nevezném értékmérőnek, egyrészt a csapat is fáradt volt, hiszen 8-9 játékos előző nap is játszott, másfelől az ellenfél sem képviselt túlzottan nagy játékerőt" - értékelte a hétvégi meccseket a Vidi II vezetőedzője.

A héten szerdán is játszott második csapatunk, akkor a Honvéd II-től 3-1-re kikaptak a Bozsik Stadionban. Azon a találkozón a Papp Marcell - Farkas, Tar, Tamás, Jankovics, Vachtler, Sárközi, Papp Máté, Molnár T., Károly, Szabó tizeneggyel kezdtünk, csereként pályára lépett még az U19-es csapatban szereplő Alex is, gólunkat Molnár Tibor szerezte.

(Fotó: pfla.hu/Takács József)

Szerző: Acsai N. Ferenc

Fotó: pfla.hu/Takács József

További hírek