A ZTE az önbecsüléséért küzd

Szombaton az eddig nyeretlen ZTE vendége lesz a Vidi, Prukner László együttese ellenünk törné meg nem mindennapi negatív sorozatát.

A ZTE hátralévő mérkőzései
04. 28. Lombard Pápa - ZTE
05. 05. ZTE - Újpest
05. 12. Siófok - ZTE
05. 20. ZTE - Paks
05. 26. Kaposvár - ZTE

Hiába jött Csank János helyére Prukner László a 8. fordulóban, győznie azóta sem sikerült a zalaiaknak, hétszer játszottak döntetlent, kilencszer kikaptak. Legutóbb épp Kecskeméten, ahol szerda este a Vidi harmadszor nyerte meg a Ligakupát. Nem csak a Prukner által sokat emlegetett kishitűség és önbizalomhiány okozta eddig a ZTE vesztét, de a szerencse sem állt mellettük, gondoljunk csak a két fordulóval ezelőtt, hazai pályán elveszített mérkőzésükre a Ferencváros ellen, amikor a 61. percig 2-0-ra vezettek, és még a 90. percben is döntetlen volt az állás, aztán mégis veszítettek. A két kupában is tudása alatt szerepelt a Zete, a Magyar Kupától már szeptemberben, a 3. fordulóban búcsúztak a Kaposvár II ellenében, míg a Ligakupa küzdelmeit a csoportkörök után befejezték novemberben.

Az biztos, hogy Máté Péter nem játszhat ellenünk 5 sárga lapja miatt, viszont a héten már edzésbe állt Leo Panikvar, aki kisebb sérüléssel bajlódott. Kovács Gergő sérülése viszont nem akar rendbe jönni, rá még biztosan nem számíthat Prukner László a hétvégén, a többiek egészségesek.

Szerző: Acsai N. Ferenc

További hírek