Összeállhatna a Vidi-válogatott!

Négy korosztályban 13 játékosunkat hívták meg a válogatottak összetartásaira, Németh Erik góllal hálálta meg a bizalmat.

Király Patrik és Tar Zsolt kapott meghívót, a nemzeti csapat egy spanyolországi nemzetközi tornán szerepelt, ahol egy győzelemmel (Svérdország 2-0), egy döntetlen (Norvégia 0-0) és egy vereséggel (Portugália 0-4) zárt, Király három, Tar kettő mérkőzésen kapott lehetőséget.

Az U16-os válogatott összetartására nem kevesebb, mint hat Vidi-játékos kapott meghívót. A Videoton FC-Puskás Akadémia U16-ból Koronczi Bence, Molnár Tamás, Németh Erik, Spandler Csaba és Zsótér Donát vett részt a Telkiben rendezett edzőtáborban, a Videoton FC-Felcsút U17 játékosa, Sejben Viktor azonban egy kisebb sérülés miatt nem volt ott az összetartáson. A válogatott egy barátságos meccset is játszott, a Moldova elleni 2-0-ás győzelem során valamennyi labdarúgónk pályára lépett, a második gólt ráadásul az egyik korábbi felkészülési mérkőzésünkön mestertízest vágó Németh Erik szerezte.

Február végén az U18-as válogatott is összetartásra utazik Telkibe, a Videoton FC-Puskás Akadémia U18-ból Barcsay Márk, a Videoton FC-Felcsút U19-ből pedig Kleinheisler László lesz ott a korosztály legjobbjai között.

(fotók: pfla.hu)

Szerző: Németh Zoltán

További hírek