Több, mint testőr

Megkérdeztük csapatunk ügyvezetőjét, Tassy Márkot, hogy lenne-e Mourinho testőre, ha kapna ilyen felkérést a portugál trénertől.

Honlapunk fotója néhány óra leforgása alatt bejárta a magyar és a nemzetközi sajtót, sőt megjelent a legnagyobb példányszámú spanyol sportnapilapban, a Marcaban is. A legtöbb helyen azonban tévesen írták azt, hogy Mourinhora két testőr is vigyázott a mérkőzésen. A képen csupán egy testőr látható, aki a portugál edző mögött áll. A tőle jobbra lévő napszemüveges fiatalember - a látszat ellenére - nem testőr, hanem a Videoton FC ügyvezetője, Tassy Márk.

- A csapat valamennyi mérkőzését ugyanarról a helyről néztem, ennek pedig az az oka, hogy onnan volt a legjobb a rálátás a pályára. Eleinte zavaró volt, hogy Mourinho testőre folyamatosan beállt elém, de miután látta, hogy nem tágítok, és a portugál edzővel sem foglalkozom, békén hagyott. Átmehettem volna a terasz másik oldalára is, ahonnan még hasonlóan jó volt a rálátás a pályára, azonban ott az oroszok edzője volt, és végig ordibálta a meccset. Ezért maradtam Mourinho mellett, és nem azért, hogy vigyázzak rá. Hogy testőrnek néztek engem? Azt gondolom, amíg olyan kondiban vagyok, mint egy testőr, addig nem zavar, ha annak néznek. - válaszolt humorosan Tassy Márk, klubunk ügyvezetője.

Szerző: Wéninger Ákos

További hírek