Öt gólig meg sem állt az U17

Könnyed játékkal 5-0-ra nyert Pakson a Videoton FC-Puskás Akadémia U17, mely már az első félidőben eldöntötte a meccset.

A válogatott Európa-bajnoki selejtezői után folytatódott az U17 Kiemelt Bajnokság, a Videoton játékosai, Barcsay Márk, Kleinheisler László és Kiprich Dávid sikerélménnyel telve, egészségesen tértek vissza a nemzeti csapattól. Mózner János edző mindannyiukra kezdőként számított Pakson, a főszerepet ezúttal mégsem ők, hanem Paudits Patrik játszotta, aki 14 perc alatt berámolt egy duplát a hazai kapuba. A bombasztikus kezdés a 27. percben már három gólban nyilvánult meg, ekkor Alex mattolta a hazai kapust. A nagyobb kérdésekre ezzel meg is kaptuk a választ, a Paks nem tudott komolyabb erőt kifejteni a Vidivel szemben, akadémistáink pedig a térfélcsere után további két gólt vágtak, előbb Paudits érte el a mesterhármast, majd Zimermann alakította ki a végeredményt.

     
  Mózner János, a Videoton FC-Puskás Akadémia U17 edzője: Jó játékkal, szép gólokat lőve tudtunk nyerni Pakson, ami annak fényében különösen örömteli, hogy ebben a felállásban már régen tudtunk pályára lépni. Most, a válogatottak visszatérésével újra együtt gyakorolhat a társaság, amire szükség is lesz a rangadók előtt.  
     

fotó: pfla.hu

Szerző: Németh Zoltán

További hírek