Emberelőnyben nyert az NK Maribor - frissítve videóval!

Fölényesen, 5-0-ra nyert az NK Maribor a Triglav Gorenjska ellen, a szlovén bajnokság nyitófordulójában, vasárnap este.

Hamar, már a 8. percben „kettős előnybe” került az NK Maribor. Előbb Najdenovot, a Triglav utolsó emberként szabálytalankodó védőjét állította ki a játékvezető, mert egy ipponnal a gyepre küldte a kiugró Jelićet, majd a megítélt szabadrúgást Pavličić a hálóba rúgta.
Tíz perccel később növelte előnyét az NK Maribor: kapu előtti kavarodás után Plut rúgta a labdát a bal sarokba. (Egy perccel korábban Bačinović egy légipárbajban fejsérülést szenvedett, le kellett cserélni. Hat öltéssel varták össze a sebet, de a hírek szerint játszhat csütörtökön a Vidi ellen.) Nem volt még vége, egy perccel a fordulás előtt, kontrából, ismét Plut volt eredményes.
A második félidő elején Plut szinte azonnal meglőtte a harmadik gólját (50. p.), de utána takarékra tette magát az NK Maribor. Igaz, a végén Ales Mertelj is lőtt egyet, ezzel valóban fölényes lett a bajnoki premier.
NK Maribor: Pridigar - Majer, Džinić, Rajčević, Viler (Rešek, 52.) - Iličić, Bačinović (Spahić, 17.), Mertelj, Pavličić (Mezga, 67.) - Plut, Jelić.

A találkozó összefoglalója:

További hírek